首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
Cliff House has gone through five major constructions and reconstructions since its beginning in 1858. That year, Samuel Bran-na
Cliff House has gone through five major constructions and reconstructions since its beginning in 1858. That year, Samuel Bran-na
admin
2012-09-30
74
问题
Cliff House has gone through five major constructions and reconstructions since its beginning in 1858. That year, Samuel Bran-nan, a prosperous man from Maine, bought for $ 1,500 the lumber from a ship that wrecked on the cliffs below. With this material he built the first Cliff House. The second Cliff House was built for Captain Junius G. Foster, but as it was a long difficult trip from the city, the house hosted mostly horseback riders, small game hunters or picnickers on day outings. With the opening of a toll road a year later, the Cliff House became successful with the Carriage trade for Sunday travel. On weekends, there was little room at the Cliff House for horses and carriages. Soon, omnibus railways and streetcar lines made it to near Lone Mountain where passengers transferred to stagecoach lines to the beach. The growth of Golden Gate Park attracted beach travelers in search of meals and a look at the Sea Lions sunning themselves on Seal Rock, just off the cliffs to visit the area.
In 1877, the toll road, now Geary Boulevard, was purchased by the City of San Francisco for around $25,000. In 1883, after a few years of downturn, the Cliff House was bought by Adolph Sutro, a multimillionaire who made his fortune from mining. After a few years of quiet management by J. M. Wilkens, the Cliff House was severely damaged by an explosion of the ship, which destroyed the northern part of the house. Seven years later, on Christmas 1894 the repaired old building burned down.
In 1896, Adolph Sutro built a new Cliff House, a seven-story Victorian style castle, called by some"the Gingerbread Palace. "In the same year, work began on the famous Sutro Baths, which included six of the largest indoor swimming pools north of the restaurant that included a museum, a skating rink and other pleasure grounds. Great throngs of San Franciscans arrived on steam trains, bicycles, carts and horse wagons on Sunday excursions.
The Cliff House and Sutro Baths survived the 1906 earthquake with little damage but burned to the ground on the evening of September 7, 1907. Rebuilding of the restaurant was completed within two years and, with additions and modern restorations, is the one seen today.
The building was acquired by the National Park Service in 1977 and it became part of the Golden Gate National Recreation Area. The site overlooks the Seal Rock and the former site of the Sutro Baths, More than thirty ships have been pounded to pieces on the southern shore of the Golden Gate below Cliff House.
The Victorian style castle mentioned in the passage (para. 3) was______ . ( )
选项
A、the first Cliff House
B、the second Cliff House
C、the third Cliff House
D、the fourth Cliff House
答案
C
解析
本题为细节题,第三段提到1896年他又建造了新的cliffhouse,前文提到已经建了两个,这个应该是第三个。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/sHrx777K
本试题收录于:
英语阅读(一)题库文史类分类
0
英语阅读(一)
文史类
相关试题推荐
JoyceCarolOatespublishedherfirstcollectionofshortstories,BytheNorthGate,in1963,twoyearsaftershehadreceived
WhatisChagnon’sviewoftheYanomami?Whatishisexplanation?
"Outthroughthatwindow,exactlythreeyearsago,【C1】______.Theynevercameback.Incrossingthecountrytotheshooting-gr
Allofushavereadthrillingstoriesinwhichtheherohadonlyalimitedandspecifiedtimetolive.【C1】______.Butalwayswe
Allofushavereadthrillingstoriesinwhichtheherohadonlyalimitedandspecifiedtimetolive.【C1】______.Butalwayswe
attributesaycountlesscreationestablishedunderstandseeparticularaboutrecognizeamong
Wecanseehowtheproductlifecycleworksbylookingattheintroductionofinstantcoffee.Whenitwasintroduced,mostpeopl
Theuniversitiesfromwhichtoday’suniversitiesaredescendentswerefoundedintheMiddleAges.Theywereestablishedeitherb
【T1】Allofushavereadthrillingstoriesinwhichtheherohadonlyalimitedandspecifiedtimetolive.Sometimesitwasasl
随机试题
关于施工平行发承包的应用,下列说法错误的是()。
全国人民代表大会代表向全国人民代表大会提出法律议案需要的代表数额是
下列选项中名词活用为动词的一项是()
A.成本效益分析B.成本效果分析C.最小成本分析D.机会成本法E.成本效用分析
根据需要,在图上表示的最小距离不大于实地0.5m,则测图比例尺不应小于()。
下列情形中的应税消费品,以同期应税消费品最高销售价格作为计税依据的有()。
海洋权益属于沿海国家的主权范畴,它是国家领土向海洋延伸形成的权利。或者说,是沿海国在海洋上获得的具有【46】性质的权利以及由此延伸或衍生出来的部分权利。沿海国在领海区域享有【47】的主权,与陆地领土主权性质【48】相同。(领海与领水【49】。)我国的领海为
下列各类门电路中,可以将输出端直接并联实现“线与”逻辑的门电路是(23)。
Whatistheman’sproblem?
Thedeteriorationoftheenvironment,bothphysicallyandaesthetically,ismostapparentinourcities.Thedehumanizingeffect
最新回复
(
0
)