首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、In 86 years. B、In 50 years. C、In 25 years. D、In 20 years. C原文中提到,按照现有财富的增速,再过25年,当比尔. 盖茨86岁的时候,世界将诞生第一位万亿富翁。因此答案为C。
A、In 86 years. B、In 50 years. C、In 25 years. D、In 20 years. C原文中提到,按照现有财富的增速,再过25年,当比尔. 盖茨86岁的时候,世界将诞生第一位万亿富翁。因此答案为C。
admin
2022-08-21
37
问题
In our lifetimes, we could see the first trillionaire. And, most likely, that first trillionaire would be Microsoft co-founder Bill Gates. That’s according to research by Oxfam, an international network of organizations collectively working to alleviate global poverty. Its recently published report finds that eight billionaires from around the globe have as much money as the 3. 6 billion people who make up the poorest half of the world’s population. The report also finds that, given the faster growth of existing wealth, the world could have its first trillionaire in the next 25 years, when Gates would be 86.
When Gates left Microsoft in 2006, his net worth was $50 billion, according to Oxfam. "By 2016, his wealth had increased to $75 billion, despite his commendable attempts to give it away through his Foundation, " the report says.
In addition to the charitable work Gates does through his personal foundation, he is one of the founding members of The Giving Pledge, a commitment from some of the richest individuals in the world to give away more than half of their wealth.
Oxfam researchers apply the average rate of growth the ultra-rich have been enjoying, 11% per year since 2009, to Gates’ current levels of wealth (over $84 billion, according to Forbes). If his investments keep doing as well as they have been, the 61-yearcold Gates could indeed become the world’s first trillionaire.
"In such an environment, if you are already rich, you have to try hard not to keep getting a lot richer, " Oxfam notes.
Questions 9 to 11 are based on the passage you have just heard.
9. What has Oxfam found recently?
10. When will the world probably witness the first trillionaire?
11. What does The Giving Pledge commit some of the richest individuals in the world to do?
选项
A、In 86 years.
B、In 50 years.
C、In 25 years.
D、In 20 years.
答案
C
解析
原文中提到,按照现有财富的增速,再过25年,当比尔. 盖茨86岁的时候,世界将诞生第一位万亿富翁。因此答案为C。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/zKx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、11,500.B、30,000.C、250,000.D、300,000.B男士说:“来Harolds的顾客平均每天可达大约30000人。”B正确。A是lightbulbs的数量,D是大减价时可能达到的顾客人数。
A、Hewantstosignalong-termcontract.B、Heisgoodatbothlanguageandliterature.C、Heprefersteachingtoadministrativew
A、Becausehermindwentblankundergreatstress.B、Becauseherintelligencewasbelowaverage.C、Becauseshestudiedfortoolo
A、Theyaredelightedbecausetheycanenjoythescenerywhiledriving.B、Theyarefrightenedbecausetrafficaccidentsarefrequ
A、Becauseitrequiresmoretimethanpassingalaw.B、Becauseitcannotreduceunemploymentrate.C、Becauseitoffendsthebenef
A、MostadvertisementsonTVarecheatingconsumers.B、WatchingTVcostsusmuchmoney.C、Peoplespendtoomuchtimewatchinguse
A、Theycouldworktogetherwiththewhite.B、Theirchildrenstudiedinthesameschoolsasthewhite’s.C、Theysharedthesamep
A、Someonespilledwateronit.B、Itwasnotveryendurable.C、Itwasmadeoflowqualitymetal.D、Thestandardformeasuringhad
随机试题
用两种不同剂量的电离辐射照射小白鼠,第一种剂量照射25只,在照射后14天内死亡4只;第二种剂量照射18只,同时期内死亡5只。想知道这两种剂量对小白鼠致死作用是否相同,可选用的适当方法是()
Idon’tthinkhewillfinishtheprojectontime,______?
患者,女性,25岁,右足底行走时轻度疼痛,右足跖前部可见数个黄豆大小淡黄色角质栓,除去表面角质层可见白色软刺状疣体,表面可见小黑点,最可能的诊断是
不属于抗绦虫的药是()。
城市规划部门在确定建设布局时,应当依据国家声环境质量标准和民用建筑( ),合理划定建筑物与交通干线的防噪声距离,并提出相应的规划设计要求。
基金经理人在申请期间申请材料涉及的事项发生重大变化的,基金管理人应当自发生变化之日起()个工作日内向中国证监会提交更新材料。
(2012浙江)某班级去超市采购体育用品时发现买4个篮球和2个排球共需560元,而买2个排球和4个足球则共需500元。问如果篮球、排球和足球各买1个,共需多少元?
简述职务侵占罪和侵占罪的区别。
对窗体上名称为Command1的命令按钮,编写如下事件过程:PrivateSubCommand1_Click()Move200,200EndSub程序运行时,单击命令按钮,则产生的操作是()。
TheJapanesedesireformarriagehadbeenverystrong.Inthefifth"worldyouthaltitudesurvey"【1】bytheManagementandCoordi
最新回复
(
0
)