首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
As the Senate prepares to vote on legislation to empower the Food and Drug Administration to regulate tobacco products, its memb
As the Senate prepares to vote on legislation to empower the Food and Drug Administration to regulate tobacco products, its memb
admin
2017-04-13
65
问题
As the Senate prepares to vote on legislation to empower the Food and Drug Administration to regulate tobacco products, its members would be wise to consult a recent appeals court decision. The decision makes it clear that the tobacco companies have engaged in deceitful and harmful behavior for many decades and cannot be trusted to reform on their own. Regulatory oversight is the best chance to rein them in.
The unanimous ruling by a three-judge panel of the United States Court of Appeals for the District of Columbia upheld major elements of a 2006 lower court decision that found big tobacco companies guilty of racketeering and fraud as part of a prolonged campaign to deceive and addict the public. That 1,742-page opinion, rendered by Judge Gladys Kessler, laid out in painstaking detail how the tobacco companies made false statements and suppressed evidence to deny or play down the addictive qualities and the adverse health effects of smoking.
Judge Kessler found that the companies manipulated the design of cigarettes to deliver addictive doses of nicotine, falsely denied that secondhand smoke caused disease and falsely represented that light and low-tar cigarettes presented fewer health risks. The appeals court not only upheld her decision as legally sound, it seemed deeply impressed by the "volumes of evidence" and "countless examples of deliberately false statements" underlying many of Judge Kessler’s findings. It also upheld some but not all of the marketing restrictions and other requirements she imposed to prevent the companies from making future false claims and engaging in additional fraudulent activities.
The companies protested that they should not be subjected to such requirements because they had already agreed to numerous remedies under a settlement agreement with 46 states and the District of Columbia. The appeals panel was
rightly
unimpressed. It upheld the district court’s findings that after the settlement went into effect in 1998, the companies almost immediately began to evade and violate various prohibitions against joint activities and false statements.
The House has already voted to give the F.D.A. power to regulate tobacco. Senators, who are getting ready to vote on similar legislation, now have fair warning, if they needed any more, that this is a dishonest industry. It can’t be trusted to behave responsibly or even adhere to agreements it has signed. It is time to grant the F.D.A. the power to regulate the content and marketing of tobacco products.
The restrictions and requirements imposed by Judge Kessler
选项
A、have entirely been approved by the appeals court.
B、will immediately be violated by the tobacco companies.
C、severely overlap with the previous settlement agreement.
D、are meant to prevent tobacco companies from deceiving.
答案
D
解析
事实细节题。根据restrictions and requirements定位到第四段。原文说Judge Kessler提出这些限制和要求的目的是为了防止烟草公司今后再进行虚假宣传以及从事其他的欺诈行为,D项说明的目的符合原文。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/w2bZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Asayoungbondtrader,Buttonwoodwasgiventwopiecesofadvice,tradingrulesofthumb,ifyouwill:thatbadeconomicnewsi
Olderpeoplemustbegivenmorechancestolearniftheyaretocontributetosocietyratherthanbeafinancialburden,accordi
Olderpeoplemustbegivenmorechancestolearniftheyaretocontributetosocietyratherthanbeafinancialburden,accordi
Olderpeoplemustbegivenmorechancestolearniftheyaretocontributetosocietyratherthanbeafinancialburden,accordi
Who’spoorinAmerica?That’saquestionhardtoanswer.Hardbecausethere’snoconclusivedefinitionofpoverty.Lowincomema
High-qualitycustomerserviceispreachedbymany,butactuallykeepingcustomershappyiseasiersaidthandone.Shopperss
Appleproductsaredesignedtosaysomethingabouttheirowners.Theyalsotellyousomethingaboutthecountriesinwhichthey
Halfoftheworld’spopulationwillbespeakingorlearningEnglishby2015,researcherssay.Twobillionpeopleareexpectedto
Halfoftheworld’spopulationwillbespeakingorlearningEnglishby2015,researcherssay.Twobillionpeopleareexpectedto
随机试题
青春期的年龄范围是
下列关于基地内步行道的设置要求的说法中,哪项不妥?
没f(x)在x0处可微,△y=(x0+△x)一f(x0),则=()。
工资核算系统中的数据恢复功能可用某一备份盘对任意账套的工资数据进行恢复。()
假设刘芳女士是你的理财客户,因为孩子将要出生,特向理财规划师咨询有关理财规划的情况,以下是刘芳女士家庭基本财务状况:一、案例成员四、理财规划目标1.短期目标:为宝宝出生做准备并规划教育金和为全家规划完善的保险计划;2.中期目标:实现家庭投资需求,
怎样激发学生的学习动机?
下列物质中,按只有氧化性、只有还原性、既有氧化性又有还原性的顺序排列的一组是()。
就给定资料反映的问题,用不超过150字进行概括。要求:全面,有条理,有层次。就给定资料,自选某一角度,自拟标题,写一篇1000字左右的文章。要求:中心明确,内容充实,论述深刻,有说服力。
设矩阵A=的特征值有一个二重根,求a的值,并讨论矩阵A是否可相似对角化。
AspeciallabattheUniversityofChicagoisbusyonly【C1】______Itisadream【C2】______whereresearchersareatwork【C3】______d
最新回复
(
0
)