首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Drunken driving, sometimes called America’s socially accepted form of murder, has become a national epidemic (流行病). Every hour o
Drunken driving, sometimes called America’s socially accepted form of murder, has become a national epidemic (流行病). Every hour o
admin
2013-05-19
93
问题
Drunken driving, sometimes called America’s socially accepted form of murder, has become a national epidemic (流行病). Every hour of every day about three Americans on average are killed by drunken drivers, adding up to an incredible 350,000 over the past decade.
A drunken driver is usually defined as one with a 0.10 blood alcohol content or roughly three beers, glasses of wine or shots of whisky drunk within two hours. Heavy drinking used to be an acceptable part of the American alcohol image and judges were lenient (宽容的) in most courts, but the drunken slaughter has recently caused so many well-publicized tragedies, especially involving young children, that public opinion is no longer so tolerant.
Twenty states have raised the legal drinking age to 21, reversing a trend in the 1960’s to reduce it to 18. After New Jersey lowered it to 18, the number of people killed by 18-to-20-year- old drivers more than doubled, so the state recently upped it back to 21.
Reformers, however, fear raising the drinking age will have little effect unless accompanied by educational programs to help young people to develop "responsible attitudes" about drinking and teach them to resist peer pressure to drink.
Tough new laws have led to increased arrests and tests and in many areas already, to a marked decline in fatalities. Some states are also penalizing bars for serving customers too many drinks.
As the fatalities continue to occur daily in every state, some Americans are even beginning to speak well of the 13 years’ national prohibition of alcohol that began in 1919, which President Hoover called the "noble experiment". They forget that legal prohibition didn’t stop drinking, but encouraged political corruption and organized crime. As with the booming drug trade generally, there is no easy solution.
What is the author’s attitude toward all the laws against drunken driving?
选项
A、Optimistic.
B、Pessimistic.
C、Indifferent.
D、Ironic.
答案
B
解析
本文最后一句中作者表明厂对政府能否解决这个问题的忧虑:there is no easy solution,故选B。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/qhg7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
HalloweenisoneofthemostfamousholidaysintheU.S.,anditisonOctober31st.Peoplecarvepumpkinsandmakefunnyface
A、Shehopeshisrecoverywillcontinuequicklyenoughforthegame.B、Shethinksheneedstoexercisealotifhewishestocomp
Harryisleavingforaninternationalconferencetomorrow,____________(一切费用将由公司负担)
Ataroundageoffive,everychildhastomakethe【C1】______fromhometoschool.Childrenatthisagehaveanenormousamountto
Withmoreandmoreyoungpeoplegettingintotroublewiththelaw,racialworkersareverybusy.Theyaretryingtokeep【B1】____
Inthepastoysterswereraisedinmuchthesamewayasdirtfarmersraisedtomatoes-bytransplantingthem.First,farmersselecte
Acoeducational(男女合校的)schoolofferschildrennothinglessthanatrueversionofsocietyinminiature(缩影).Boysandgirlsare
ForanygiventaskinBritaintherearemorementhanareneeded.StrongunionskeepthemthereinFleetStreet,homeofsomeLo
Inanewcampaignagainstobesity(肥胖),theBritishgovernmentissuedguidelinesonMondaysayingthatchildrenundertheageof
Inanewcampaignagainstobesity(肥胖),theBritishgovernmentissuedguidelinesonMondaysayingthatchildrenundertheageof
随机试题
1998年9月4日,对于辽宁朝阳市第二中学高(二)8班的男生崔某来说,是一个灾难的日子。当晚6时,学生下课的时候,学生多聚集在楼内走廊,外面正下着大雨,秩序非常混乱。崔某在走廊内鼓掌喧闹,被时任副校长的易淑荣撞见。易拍打崔某后背几下,说:“你起哄什么,幸灾
A、Doubtful.B、Indifferent.C、Reserved.D、Supportive.D从选项预测本题询问的是态度。女士在采访结束时说人们可能对该组织做事的方式持不同看法,但他们做的事情很了不起,希望他们继续并祝他们好运,故选D。长对话
金属一金属难溶盐电极是一种即能指示该金属阳离子又能指示与该金属离子生成难溶盐的阴离子的活度。
麻疹的传播途径是()
使用香豆素类药物时为调整剂量必须测定
化学名为1,2,3一丙三醇三硝酸酯的是
郁金散减诃子,加金银花和连翘的变化,属于()
A、Borntrager’s反应B、Kesting-Craven反应C、Feigl反应D、金属离子反应E、无色亚甲蓝显色试验用于鉴别羟基蒽醌类化合物的是()
下面是关于工作轮换产生的背景:工作轮换是属于工作设计的内容之一,从20世纪初至今,工作设计的理论经历了从工作专业化到工作轮换和工作扩大化,再到工作丰富化以及工作团队等几个重要的发展阶段。19世纪末、20世纪初,以泰罗为首,首先在企业中强调应用了工作专业化,
【2011年】企业下列吸收直接投资的筹资方式中,潜在风险最大的是()。
最新回复
(
0
)