首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Online Price Wars E-commerce customers feel that over 80 percent of their decision to purchase or not reside in issues beyo
Online Price Wars E-commerce customers feel that over 80 percent of their decision to purchase or not reside in issues beyo
admin
2013-10-11
69
问题
Online Price Wars
E-commerce customers feel that over 80 percent of their decision to purchase or not reside in issues beyond their online experience according to a research based on interviews with 976 active customers of various top performing e-commerce companies (excluding travel) including Amazon. com, AOL-Time Warner, and Yahoo. What’s really important to customers is brand performance.
Current, former and potential customers were asked to describe their ideal e-commerce company vis- a-vis a subset of the top e-commerce companies. Of the five functional attributes customers use to evaluate e-commerce companies, the Clicks Interaction driver makes up only 15 percent of decision-making. The Clicks driver incorporates all aspects of the customer’s online experience, including pricing, customer support, the quality of offerings, and mistake rectification. Brand Performance topped the list (35 percent), followed by Financial Longevity (18 percent), Strategic Direction (17 percent) and Clicks Interaction (15 percent). These five attributes, or drivers, make up 100% of a customer’s decision to purchase from a site or not. Customers recognize the value of a well-performing brand and today’s top e-commerce companies are clearly meeting their expectations — a key to their success.
According to the study, Amazon. com is the premier e-commerce company, having translated its Brand Performance into value on the Clicks Interaction. The research shows Amazon’s value here is essentially the equivalent of a retail storefront, something that customers don’t see in the other e-commerce companies.
Customers wholeheartedly agree that e-commerce companies need to better demonstrate their financial security. What’s more interesting is that customers do not necessarily equate financial resources such as revenue, net profits and market value with financial stability. Instead, customers see a company’s aggressiveness and ability to seize new markets as increasing their financial longevity. After analyzing 27 bricks & mortar and e-commerce market leading companies, customers ranked Oracle number one in terms of financial security, outperforming others such as AOL-Time Warner, Dell Computer and General Motors. Amazon and Barnesandnoble. com enjoy a high ranking on perceived financial security.
E-Commerce customers are voting with their dollars, and the winners are companies that have shown their brand strength and ability to execute in a proven market space.
With respect to Brand Performance, the study warns e-commerce companies currently evaluating the use of pop-up advertisements: Customers see the use of technology and marketing and advertising as being an inseparable part of the company’s brand.
Which of the following comes last out of the evaluation?
选项
A、Strategic Direction.
B、Brand Performance.
C、Clicks Interaction.
D、Financial Longevity.
答案
C
解析
本题也是细节题。在第二段里作者指出了各个项目的百分比:Brand Performance topped the list (35 percent),followed by Financial Longevity (18 percent),Strategic Direction (17 percent) and Clicks Interaction (15 percent).
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/pzGK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Forthepasttwoyears,Ihavebeenworkingonstudents’evaluationofclassroomteaching.Ihavekeptarecordofinformalconv
WhichofthefollowingisNOTaresultoftheunderseaearthquakeinJapan?
AccordingtoMr.Bacon.peoplekeepsnakesbecause
WhichofthefollowingstatementsisNOTtrue?
Howdoesapresidentialpressconferencework?OnTVyouseearoomfulofpeople.Butoutoftwohundredormorepresent,fifty
TheWorldTradeCenter,thetop______was410metershigh,wasthetallestbuildingintheworld.
Iamnotused______somuchbyhisfamily.
Assoonasheopenedthedoor,a______ofcoldairsweptthroughthehouse.
Biotechnologyissupposedtoprovidemorejobs,promotemoregrowth,createbetterharvestand______theEarthmanyinsect-kill
Alltheroomsonthesecondfloorhavenicely______carpets,whichareincludedinthepriceofthehouse.
随机试题
下列关于借款费用资本化暂停或停止的表述中,正确的有()。(2013年)
A.红细胞生成素B.肾素C.β一羟化酶D.血管紧张素转化酶抑制剂属于肾分泌的非血管活性激素是
下列哪项不是“天癸”臻熟的条件()
依据《危险化学品安全管理条例》的规定,危险化学品经营企业向未经许可违法从事危险化学品生产、经营活动的企业采购危险化学品的,由工商行政管理部门责令改正,处()罚款。
下列关于股权投资的所得税处理,说法不正确的是()。
被监视居住的犯罪嫌疑人、被告人不得离开住处或指定的居所,但其行动不受限制。()
下列各项中,不能看作一个生态系统的是()。
学制
Nowadaystherearemoreandmorewaysofgoingonholiday.Moreandmorepeoplegoabroadeveryyear.Somepeopleevengoontwo
A、ItteachestheforeignchildrenEnglish.B、Itteachesthechildrenforeignlanguages.C、Ittrainstheteachersforforeignlan
最新回复
(
0
)