首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
PASSAGE THREE (1) The concern throughout the world in 1988 for those three whales that were locked in the Arctic ice was d
PASSAGE THREE (1) The concern throughout the world in 1988 for those three whales that were locked in the Arctic ice was d
admin
2022-08-07
114
问题
PASSAGE THREE
(1) The concern throughout the world in 1988 for those three whales that were locked in the Arctic ice was dramatic proof that whales, several species of which face extinction, have become subjects of considerable sympathy.
(2) These are the recorded voices of whales. These monstrous creatures have been trumpeting their songs, one to another, in the world’s oceans since the dawn of time, while overhead, great empires and civilizations have come and gone. Now, their time of decline has come. It began a long time ago.
(3) Four-thousand-year old rock carvings show that the people who lived in what is now Norway were probably the first to seek out and kill whales in the sea By around 890 AD, 3,000 years later, the practice had spread to the Basque people of France and Spain, who hunted whales from boats in the Bay of Biscay. In the centuries that followed, Whaling became an important industry in Denmark, England, Germany, the Netherlands, and, finally, in what would become America.
(4) Whaling went into dramatic decline, beginning around 1900. Today, whales are hunted commercially only by Norway, Iceland and Japan. The world’s fascination with them, however, is at an all-time high, because so few of them are left, given their tragic history.
(5) Richard Ellis writes about whales, takes pictures of whales in the open sea, and sketches whales stranded on the beach. He says it’s a 20-year obsession that began in the mid-1960s, when he designed a model of a great blue for the Museum of Natural History in New York "As I began to do the research, I realized that nobody knew anything about whales. And I couldn’t really find any pictures of what they looked like: all I could find was pictures of dead whales. And I became very excited at the prospect of doing what seemed to be original research on something that was so peculiar, which was the largest animal that has ever lived on earth."
(6) So large, he discovered that the largest dinosaur weighed only half as much as the female blue whale. As he continued his research, he boarded scientific vessels, dove with whales in the Pacific, and even watched whales die at the hands of modern explosive-tipped harpoons. His sketches appeared in magazines and encyclopedias and at the center of what was then the beginning of a movement to save the whales.
(7) "I was one of those people who used to stand on street corners and ask for people to sign petitions, which at that time were directed towards the Japanese and the Soviets. Because in that period of time, late 60s and early 70s, the Japanese and the Soviets were killing tens of thousands of sperm, particularly in the North Pacific. And we thought that getting the world’s opinion on paper would make them say, ’Oh look, all these people don’t like what we are doing. We will stop.’ Well, of course, they didn’t stop."
(8) Not at first, commercial whaling peaked in the mid-1960s, with more than 60,000 whales killed each year. The International Whaling Commission, a group of member nations aimed at regulating the industry, began to make recommendations to end commercial whaling entirely. Why kill whales for soap, or fuel or paints and varnishes, even margarine, if we had substitutes for all those products? The seemingly senseless slaughter focused the world’s attention on the whale and consequently the International Whaling Commission or IWC.
(9) "And since it’s said nowhere in the constitution of the IWC that you had to be whaling nation to join, you have countries like Kenya and the Seychelles. Switzerland is a member of the IWC, a country not known for its whaling history. Countries joined because they felt that this was something that needed to be done. "
(10) By 1986, the Commission had passed a moratorium on commercial whaling. But since the organization had no enforcement powers, it could and can not impose sanctions on violators. Only a few nations, Japan, Iceland, and Norway, continue to hunt whales commercially.
(11) Richard Ellis says there is something magical about this animal caught in the net of life and time, and we must continue to fight to preserve it, because in the end we are really protecting a small part of ourselves and our earth.
Richard Ellis is best described as a whale ______.
选项
A、writer
B、photographer
C、researcher
D、hunter
答案
C
解析
根据题干中的Richard Ellis定位到第5至7段。第6段第1句提到Richard Ellis撰写关于鲸鱼的文章,拍摄鲸鱼的照片等;但从第5段第3句中的“As I began to do the research”和第6段第2句中的“As he continued his research”等内容可知Richard Ellis是鲸鱼研究员,而写作和拍摄照片只是其研究工作的一部分,因此应选C。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/mBjJ777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
为了减少心脏搏动伪影对心脏大血管MRI图像的影响,一般采用心电门控技术,应用本法的TR时间决定于
外伤性脊髓水肿伤后病情达到最严重的时间为
Becauseofthecurrentshortageoflaborinthemanufacturingsector,wesuggestthestaffbegiven________payraises.
甲、乙为夫妻,甲在外有外遇,为摆脱妻子,他产生杀妻之心。一天吃饭时,甲将老鼠药放人乙的饭中,乙吃过有毒的饭后,甲又心生后悔将乙送人医院,但是还是没有将乙救活。请问甲的行为是属于()。
下列对改革开放重要性的论述错误的是()。
Whyistheapartmentinexpensiveaccordingtotheman?
PASSAGEFOURWhydidChopinwrite"RevolutionaryEtude"?
PASSAGEFOUR(1)FredericChopinwasborninZelazowaWola,Poland,onFebruary22,1810,toaFrenchfatherandPolishmoth
WhenpeoplesaythatCambridgeisauniversitytown,theydonotmeanthatitisatownwithauniversityinit.Auniversityto
A、Theyhavealreadymadegreatprogress.B、Thereisstillalotofworktodo.C、Theyhavealreadydoneenoughfortheirlife.D
随机试题
_______是根据某一阶段幼儿园全民教育内容的需要,确定一个教育主题,围绕这一主题去选择适合本班儿童年龄特征,在音乐程度上循序渐进的,是儿童的演唱演奏能力所及的,具备音乐艺术审美情趣的,与主题内容有关的音乐教材,组织音乐活动。
计划测量活动的内容有哪些?
一种升华到足够强度的需要,能够及时引导人们去探求满足需要的目标。这属于消费者的()
交感神经兴奋可引起
患者女,60岁,五年来出现劳累后胸闷头晕,一小时前因胸闷自服硝酸甘油后感头晕加重,并出现短暂黑曚而来院,既往无高血压,无烟酒史,有病毒性心肌炎病史,查体:120/70mmHg,HR68次/分,双肺(一),心界扩大,心律不整,可闻及第三心音,呈奔马律。该
去甲肾上腺素兴奋β1受体,但又使心率减慢的原因是
在进行危险、有害因素的识别时,要全面、有序地进行识别,防止出现漏项,识别的过程实际上就是()的过程。
下列不属于证券公司风险监控体系一般规定的是()。
Whatsortofglassyoudrinkfrompredictshowfastyoudrink."Wouldyoulikethatinastraightorajug,sir?"wasonceacom
乌镇位于浙江省桐乡市北端,是一座具有悠久历史的典型江南古镇。由于气候温暖潮湿,并且有着充足的雨水和阳光,乌镇物产丰富,被誉为“鱼米、丝绸之乡”。古镇中河流密布,人们沿河建造房屋,在石桥边建立集市,过着悠闲的生活。现在,乌镇仍然拥有超过100公顷(hecta
最新回复
(
0
)