首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Virtually all consumers will have a credit card in their lives. Selecting a credit card should not be something taken lightly, c
Virtually all consumers will have a credit card in their lives. Selecting a credit card should not be something taken lightly, c
admin
2012-05-19
65
问题
Virtually all consumers will have a credit card in their lives. Selecting a credit card should not be something taken lightly, card companies are constantly looking for new consumers, but only after wisely comparing offers should you select a provider. Pick a company that will give you a reasonable rate and one that incehtivizes their program with some type of reward for using their card.
Almost without fail, rewards cards typically give consumers money back on their purchases or allow you to accumulate points toward prizes on future purchases. If you charge $ 10,000 per year and your rewards card pays you a 2% reward on purchases, you will receive $ 200 from the company. Usually you will gain the funds in the form of several credits to your account spread out over the course of year, but in some cases you will receive the rewards in the form of a check.
Rewards cards are free money? Only if you do not have to pay an annual fee and you pay your credit card off every month. If you do not pay your card off every month, your reward could easily be overshadowed by monthly interest payments, especially if your interest rate is high. Not too many companies pay rewards and give you a low rate at the same time. In theory, even if you carry balances for as little as 2-3 months before paying your card off you could find your rewards for the entire year outweighed by finance charges.
So you need to consider the following when selecting your card. First, is there an annual cap on purchases? Many rewards cards will limit to you the amount of cash back funds or rewards points you can accumulate in one year. Most people never come close to the figure, but if you are a business traveler you can quickly approach and pass these limitations within the year. Second, do points eventually drop off? The majority of rewards cards only allow you to accumulate points for three years before they begin to drop off. If your next car purchase is five years away and you have a program that drops off points, you could find the first two years of card usage to be a waste as those points would vanish. If you still want that particular rewards card, only use it in years 3,4, and 5 so that when it comes time to purchase your new car you will not have lost any points. You could consider getting and using another rewards card for a different rewards system to cover years 1 and 2.
All in all, rewards card can be a useful option for the savvy consumer. Remember, points do fall off and carrying balances from month to month will wipe out the value of the card in short order. By showing plenty of discipline you can make rewards cards work well for you.
To avoid losing any points, ______.
选项
A、you have to purchase a car five years later
B、you’d better purchase in the accumulating limitation
C、you will never come close to the limitation
D、you have to waste the two years points
答案
B
解析
事实细节题。文章第四段提到,有些卡的积分应在限定时间内使用,一般的卡都是积分最多不超过三年,为了避免不浪费积分,最好在积分到期前使用,所以正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/jAp4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thefirstpersonwhousedtheword"boldfaced"isThecontentsof"peoplecolumn"inTheNewYorkTimesinclude
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
WecanlearnfromthebeginningofthetextthatAfterSeptember11th,longdelaysofexpressairshippingoftenarisebecause
ThepurposeofholdingarobotraceistoStanleywontheracemostprobablybecause
Yourfatherisseriouslyill,andyouwanttogobackhome.Writeanotetothesecretaryanditshouldinclude:1)thecaus
ThefirstsentenceinParagraph1isusedbyAmericanschoolchildrenbecauseAccordingtothepassage,whenwasthenewplanet
ManyparentswhowelcometheideaofturningofftheTVandspendingmoretimewiththefamilyarestillworriedthatwithoutTV
Youaregoingtoreadatextaboute-mail,followedbyalistofdetailexplanationsorcitedstatements.Choosethebestrelate
随机试题
放线菌素D抗瘤谱较_______________,主要用于_______________和_______________的治疗,对霍奇金病和恶性淋巴瘤、肾母细胞瘤、骨骼肌肉瘤及神经母细胞瘤也有一定疗效。
劳动争议仲裁委员会的组成人员不包括【】
在细菌感染的炎症病变中,最常见的炎性细胞是()。
直径为d的实心圆轴受扭,若使扭转角减小一半,圆轴的直径需变为:
关于合同撤销权说法正确的是( )。
对会计人员的表彰奖励应注意将物质奖励和精神奖励有机结合起来。()
我国一驻美机构所购买的美国政府发行的国库券是外汇。()
在前不久举行的世界报业和出版业展览会上,德国一份堪称“革命性”的个性化报纸----“niiu”吸引了大家的眼球。这份报纸的内容可以在网上根据读者的个性化要求__________,并以最符合读者阅读习惯的纸张形式印刷出来。还能像传统报纸一样投递到户。
Overhalftheworld’speoplenowliveincities.Thelatest"GlobalReportonHumanSettlements"saysasignificantchangetook
Themostinterestingarchitecturalphenomenonofthe1970swastheenthusiasmforrefurbishingoldbuildings.Obviously,thiswa
最新回复
(
0
)