首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
By 2010, half the recoverable material in Britain’s dustbins will be recycled—that, at least, was the target set by Chris Patten
By 2010, half the recoverable material in Britain’s dustbins will be recycled—that, at least, was the target set by Chris Patten
admin
2010-01-13
72
问题
By 2010, half the recoverable material in Britain’s dustbins will be recycled—that, at least, was the target set by Chris Patten, Secretary of State for the Environment. But he gave no clues as to how Britain should go about achieving it. While recycling enthusiasts debate the relative merits of different collection systems, it will largely be new technology, and the opening up of new markets, that makes Patten’s target attainable: a recycling scheme is successful only if manufacturers use the recovered materials in new products that people want to buy.
The first question is how best to separate clean element—glass containers, plastics, and some paper and metal containers that is relatively clean when discarded—from mixed refuse. This clean element is the main target for Britain’s recyclers. The method of collection is important because manufacturers will not reuse collected material unless it is clean and available in sufficient quantities. A bewildering assortment of different collection schemes operates in the rest of Europe, and pilot schemes are now under way in many British cities.
A realistic target for recycling mixed refuse is somewhere between 15 and 25 percent by weight, according to researchers at the Department of Trade and Industry’s Laboratory. Statistics compiled by researchers at the University of East Anglia show that Britain could almost halve the total weight of domestic waste going to landfill by a combination of "collect” schemes(such as doorstep collections for newspapers),"bring” schemes(such as bottle banks)and plants for extracting metals.
This estimate makes two important assumptions. One is that the government will bring in legislation to encourage the creation, of markets for products made from recycled materials, especially glass, paper and plastics. The other is that industry will continue to introduce new technology that will improve both the products and the techniques used to separate recoverable materials from mixed refuse.
Which of the following is not TURE according to the passage?
选项
A、Tentative projects have been carried out in a lot of British cities.
B、Britain could decrease the total weight of domestic waste by 50% by a combination of "collect" schemes.
C、It is unlikely for the government to make laws that promote the progress of recycling.
D、Recycling needs great supports from various industries and manufacturers.
答案
C
解析
第二段最后一句提到“pilot schemes are now under way in many British cities.”pilot在这里指的是试验性的,跟A选项中的tentative意义一致,所以A是正确的。第三段第四行中提到“Britain could almost halve the total weight of domestic waste going to landfill by a combination of‘collect’schemes”,halve指的是减半,等于“decrease…by 50%”,所以B也正确。最后一段提到的第二个设想“that industry will continue to introduce new technology that will improve both the products and the techniques…”表明实现高效的回收利用还得依靠企业跟生产商引进新的技术提高产品质量,提高可回收物质的分离技术。所以D也符合题意。选项C跟最后一段里的第一个设想相违背,故选C。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/i0mi777K
0
在职申硕(同等学力)英语
相关试题推荐
HowmanydollarsdidMissJoanhandtoMr.Greenly?Thestudentscouldnotpickasmanyapplesastheywouldlikebecause______
Thebookshiftedheroutlookfromsocialtospiritual,foritsthemewasthatbeforeyouchangeotherpeopleyouhavetochange
IftwoscientistsatLosAlamosNationalLaboratoryarecorrect,Peoplewillstillbedrivinggasoline-poweredcars50yearsfro
Thenewlyelectedpresidenthaspledged$13milliontotheautomobileindustryforitssurvival.
Directions:Inthispartyouaretowriteacompositionofnolessthan150wordsaboutWhatDoesPressureDotoU.S.?Youshoul
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.Onthecontrary,boththeirknowledgeandexperienc
Valentine’sDayisafestivalofromanceandaffection.Theholidayisaninterestingcombinationofpagan(异教徒的)andChristian
WhenIwasstillanarchitecturestudent,ateachertoldme,"Welearnmorefrombuildingsthatfalldownthanfrombuildingsth
Thisincident______meinmybeliefthatloving-motherforcealoneisincomplete,withoutfather’sdiscipline.
Thenewtenant(in)theapartmentwas(obviously)both(suspicious)andinterested(in)hisneighbors.
随机试题
某县级医院五层住院楼,只在顶层有两间手术室需设空调,空调采用()方式为适宜。
B公司的管理模式如下:总经理作为最高管理者,统一领导各职能部门的工作;职能部门在各自的职权范围内分别对业务部门行使领导权力。该公司的行政体制形态是()
根据我国有关法律法规,上市公司董事会成员中独立董事的比例不得小于()。
下列各项中,符合《行政复议法》和《税务行政复议规则(试行)》规定的有()。
2012—2016年,全国农民工总量增长量最多的是()
从被科尼法官讲述的一起案件深深触动,到把科尼的故事写出《复活》,托尔斯泰_______了整整十二年之久。填入画横线部分最恰当的一项是:
设A为m×n矩阵,B为n×p矩阵,证明:矩阵方程AX=B有解的充分必要条件是r(A)=r(A|B).
TheWaltDisneyCo.yesterdayannouncednewguidelinesforsourcingpaperusedinitspopularlinesofproductsandpackaging,c
Mr.Sampsonwilltrainand______allofthevolunteerstafffortheupcomingFunRunevent.
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerinterestinginspelling.Thisis,however,a【S1】______Noscho
最新回复
(
0
)