首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Television, video and the wide range of social and recreational opportunities which are now available have taken the place of bo
Television, video and the wide range of social and recreational opportunities which are now available have taken the place of bo
admin
2019-05-30
42
问题
Television, video and the wide range of social and recreational opportunities which are now available have taken the place of books in many homes. School children and students still have to read but they usually read because they have to, rather than because they enjoy it. Once they have left school or college, many feel that they never want to open a book again. In England 44% of the population say that they never buy a book and a further 1 % buy only one book a year. In contrast to this there have been 55,000 new books published in England this year as compared to just under 12,000 in 1950 when people were supposed to be spending more time reading for pleasure and relaxation in an age which was pre-TV.
【T1】
选项
答案
这一点赋予这九篇文章一种在较为日常的旅行记事中通常获取不到的共振和心理深度。这九篇文章以艾利克-汉森近25年的经历为基础。
解析
本题重点考查对以下两个过去分词短语作定语的理解与翻译:“based on his adventures over the past quarter-century”和“not usually seen in more routine travel narratives”。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/cFnZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Anaturalresourceorresourceisusuallydefinedasanythingobtainedfromthephysicalenvironmenttomeethumanneeds.Somer
ThereisgrowinginterestinEastJapanRailwayCo.ltd.,oneofthesixcompanies,createdoutoftheprivatizednationalrailw
Sevenyearsago,agroupoffemalescientistsattheMassachusettsInstituteofTechnologyproducedapieceofresearchwhichsh
Sevenyearsago,agroupoffemalescientistsattheMassachusettsInstituteofTechnologyproducedapieceofresearchwhichsh
SomehistorianssaythatthemostimportantcontributionofDwightEisenhower’spresidency(总统任期)inthe1950swastheU.S.int
MuchofcontinentalEuropeisinpoorshape.True,theaggregatewealthofpeopleislittlechangedandthesocialcapitalinmu
TherewilleventuallycomeadaywhenTheNewYorkTimesceasestopublishstoriesonnewsprint.Exactlywhenthatdaywillbei
TherewilleventuallycomeadaywhenTheNewYorkTimesceasestopublishstoriesonnewsprint.Exactlywhenthatdaywillbei
Weallknow(orshouldknow)bynowthatthecarbondioxideweproducewhenweburnfossilfuelsandcutdownforestsisthepla
随机试题
关于原发性视网膜脱离的描述,错误的是
女性患者,30岁,用链霉素治疗G-杆菌引起的泌尿系感染3天,疗效不佳,改用氧氟沙星,该新用药物的主要作用机制是
某女,46岁,症见心烦胸闷,善怒,胁痛,口苦嘈杂,呕吐酸水,舌质红,苔黄,脉弦数,中医诊断为肝火犯胃所致,建议处方为左金丸。左金丸的君药是()。
根据项目法人责任制的有关规定,下列叙述正确的是()。
下列关于封闭式基金交易的陈述,不正确的是()。
根据企业所得税的规定,企业从事下列项目的所得,减半征收企业所得税的是()。
来源于境内的所得是由境内的单位、雇主或个人支付的所得;而由境外的单位、雇主或个人支付的所得则属于来源于境外的所得。()
A、 B、 C、 D、 B前两行的变化规律是上弯曲线、下弯曲线、直线,左黑三角形,右白三角形,左白三角形右黑三角形,左右皆是黑三角形,一条线段、两条线段、三条线段这三个元素的不同状态在每行的三个图形中轮流出现
国家垄断资本主义对资本主义经济发展的积极作用有()
WhichofthefollowingaboutGagaisINCORRECT?
最新回复
(
0
)