首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People have wondered for a long time how their personalities and behaviors are formed. It’s not easy to explain why one person i
People have wondered for a long time how their personalities and behaviors are formed. It’s not easy to explain why one person i
admin
2017-02-01
67
问题
People have wondered for a long time how their personalities and behaviors are formed. It’s not easy to explain why one person is intelligent and another is not, or why one is cooperative and another is competitive.
Social scientists are, of course, extremely interested in these types of question. They want to explain why we possess certain characteristics and exhibit certain behaviors. There are no clear answers yet, but two distinct schools of thought on the matter have developed. As one might expect, the two approaches are very different from one another, and there is a great deal of debate between proponents of each theory. The controversy is often conveniently referred to as "nature/nurture".
Those who support the "nature" side of the conflict believe, that our personalities and behavior patterns are largely determined by biological and genetic factor. That our environment has little, if anything to do with our abilities, characteristics, and behavior is central to this theory. Taken to an extreme, this theory maintains that our behavior is predetermined to such a great degree that we are almost completely governed by our instincts.
Proponents of the "nurture" theory, or, as they are often called, behaviorists, claim that our environment is more important than our biologically based instincts in determining how we will act Behaviorists see humans as being whose behavior is almost completely shaped by their surroundings. Their view of the human being is quite mechanistic; they maintain that, like machines, humans respond to environmental stimuli as the basis of their behavior.
The social and political implications of these two theories are profound In the United States, for example, blacks often score below whites on standardized intelligent test This leads some "nature" proponents to conclude that blacks are genetically interior to whites. Behaviorists, in contrast, say that the differences in scores are due to the fact that blacks are often deprived of many of the educational and other environmental advantages that white enjoy, and that, as a result they do not develop the same responses that whites do.
Neither of these theories Can yet fully explain human behavior. In fact, it is quite likely that the key to our behavior lies somewhere between these two extremes. That the controversy will continue for a long time is certain
The "nature" theorists believe that the blacks’ low scores _____.
选项
A、are the result of the educational disadvantages
B、are a manifestation of the blacks’ poor intelligence
C、have nothing to do with their true intelligence
D、have nothing to do with factors other than heredity
答案
D
解析
由第5段第3句“这导致一些‘天性论’者断定黑人天生就比白人低下”,可以确定选项D为本题答案。选项A是另一派,即行为主义者的看法;原文该处虽也有intelligent一词,但是“天性论”者关注的并非分数与智力之间的关系,他们关注的是造成黑人在智力测试中分数低下的原因,事实上,原文也没有提到分数和智力之间是否存在某种关系,因此选项B和C都没有原文依据。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/ZiF7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Onewouldthinkthatbynowmostpeoplewouldhave【B1】______thatclimatechangerepresentsagravethreattotheplanet.Onewou
Americannewspapersarereportingwhatsomepeoplefearistheslowdeathoftheirownindustry.Newspapersearnmostoftheirm
Americannewspapersarereportingwhatsomepeoplefearistheslowdeathoftheirownindustry.Newspapersearnmostoftheirm
Architectsanddesignershaveutilized3Dprintingtechnologyaspartoftheirworkformanyyears,butitisonlynowthatana
Architectsanddesignershaveutilized3Dprintingtechnologyaspartoftheirworkformanyyears,butitisonlynowthatana
A、ArtmovementsintheU.S.B、Modemhistoryoftheworld.C、TheeffectsofGreatDepressionin1930s.D、Thepopularityofart.A
Foryears,scientistshavebeenstudyinghowmusicaffectsthebrainanditsfunctions.Classicalmusic,【B1】______songsbyMoza
A、Hehastoplaybetterthanothers.B、Heneedsonlytowaitforhisturn.C、Heneedstobeapopularperson.D、Hemustbevery
A、Heshowsgreatenthusiasmforhisstudies.B、Heisaveryversatileperson.C、Hehasnotalentfortennis.D、Hedoesnotstudy
Thereisneveragoodtimetohaveaheartattack,butthewisepersonafflictedwithcloggingarteries(动脉堵塞)mightwanttobees
随机试题
下列腧穴中,宜采用斜刺的是()(2010年第77题)
支气管哮喘和心源性哮喘鉴别困难时,应首先选用的药物是
A.艾司唑仑B.氟西泮C.氯美扎酮D.谷维素E.10%水合氯醛入睡困难者首选()。
A、上市后药品的再审查B、上市后药品的再评价C、非预期药物作用D、药物警戒E、药物临床评价新药获得批准后,在上市的头4~6年内进行有效性和安全性调查是()。
建设项目各阶段中,影响工程造价的因素有()。[2010年考题]
水库大坝实行定期安全鉴定制度,首次安全鉴定时间为()。
根据投资对象的不同,证券投资基金可分为()。
设有关键码序列(16,9,4,25,15,2,13,18,17,5,8,24),要按关键码值递增的次序排序,采用起泡排序法,一趟扫描后的结果为______。
请根据下图所示网络结构回答下列问题。如果将10.10.67.128/25划分3个子网,其中第一个子网能容纳52台主机,另外两个子网分别能容纳23台主机,请写出第一和第3个子网掩码及可用的IP地址段。(注:请按子网顺序号分配网络地址)第一子网掩码:_
Youcanstretchyourlegsonthespaciousdecks,playgames,swimandenjoygoodfood—always______,ofcourse,thattheseais
最新回复
(
0
)