首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He called the police after the accident. B、He broke his arm in the accident. C、He was caught taking drugs. D、He was arrested b
A、He called the police after the accident. B、He broke his arm in the accident. C、He was caught taking drugs. D、He was arrested b
admin
2018-03-26
76
问题
A 16-year-old boy was arrested after the car he was driving ploughed into the wall of a house, seriously injuring two teenage girls as they walked along the road with friends. The teenager was confined after the vehicle, believed to have been stolen, veered onto the pavement in Longsight, Manchester. (1) A group of four girls were walking along Elsdon Road when the car crashed into three of them. The vehicle then drove over a garden bush and smashed into the wall of a house. Two girls, both aged 16, were seriously injured in the crash and a third was left with bruising.
The two seriously injured teenagers were taken to the Manchester Royal Infirmary, with one suffering a broken arm and the other a fractured hip. (2) Police were called to the scene and a 16-year-old boy was arrested on suspicion of theft of a motor vehicle and driving above the legal limit of a controlled drug. Shocked eyewitnesses reported hearing a "loud bang" and came rushing out of their houses and saw the aftermath of the smash.
Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
1. How many people were injured in the car accident?
2. What can we learn about the boy?
选项
A、He called the police after the accident.
B、He broke his arm in the accident.
C、He was caught taking drugs.
D、He was arrested by the police.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/Zea7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Overthelasttwoyears,inthePCbusinessMichaelDellhasbeenbeatenlikearentedmule.Hiscompanycontinuestolosemarke
Thinkbeforeyoupost.Youmightnotbeawareofhowmuchinformationyou’re【C1】______.That’sthemessagefromthefounders
A、Inadrugstore.B、Inasupermarket.C、Onthephone.D、OntheInternet.A对话中,男士问女士是否生病了,女士说她来这里是给合住公寓的伙伴买药,可知对话最可能发生在药店,故选A。
A、Ittastesthesameasthepast.B、Itisnotrefreshingnow.C、Itcan’tcureheadaches.D、Itismuchcheaperthanbefore.C短文提到
A、Itisuseless.B、itmightcauseairpollution.C、Itistooexpensive.D、Itsfunctionisunknown.D新闻中提到,因为电子香烟是新产品,它的好处和坏处人们都不
A、Manyworkersfeelembarrassedwhentalkingaboutofficegossip.B、Morethanhalfoftheworkersareinvolvedinofficegossip.
随着城市化(urbanization)进程的加快,越来越多的农民工(migrantworker)在城市里安顿下来。他们把子女接到城里来,希望孩子能接受到更好的教育。然而,这些农民工发现现实并不像他们预期的那么美好。城市公立学校的设施和师资远远不能满足大批
Howdoesfoodaffectmoodandmind?Theanswermayheinthechemistryofthebrainandnervoussystem.Moleculescalledneurotr
InastepthatshouldhelpmaketheInternetsaferforconsumers,anti-virusgiantSymanteconWednesdaywillintroduceaprotec
随机试题
开放性手术切除前列腺最常见的并发症
ah的中文译意是
吴某,男性,55岁,高血压病史20年,心电图RV5=4.0mV,RV5+SV1=4.9mV,心电轴-45°,应诊断为
下列各项中,不属于法律关系客体的是()。
在下列哪种情形中,甲构成不当得利()。
对加班怎么看。你进单位如果要加班你会怎么做。
目前各国都非常重视教育对经济的作用,因此提出了“教育先行”的理念。下列关于“教育先行”说法正确的是()。
亲属语言或方言所共源的语言系统称为_____,也叫_____。
在TCP/IP中,由Internet地址授权机构控制IP地址分配方案中,留出了A类、B类和C类三类网络地址,给不连接到Internet上的专用网使用,其中属于C类的是(16)。
Playistheprincipalbusinessofchildhood,andmoreandmoreinrecentyearsresearchhasshownthegreatimportanceofplayi
最新回复
(
0
)