首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
"We have been ignoring the biggest global health threat of the 21st century." This was the message spelled out in a report launc
"We have been ignoring the biggest global health threat of the 21st century." This was the message spelled out in a report launc
admin
2014-12-12
51
问题
"We have been ignoring the biggest global health threat of the 21st century." This was the message spelled out in a report launched by doctors and climatologists(气候学家)in London.
Over the coming century, climate change will worsen virtually every health problem we know of.
"The health sector has in the past not only underestimated but completely neglected and ignored the issues," said Richard Horton, editor of The Lancet. "This has not been an issue on the agenda of any professional body in health over the last 10 years in any significant way." The Lancet commissioned the report from a panel of specialists at University College London.
The doctors said they felt the tide was turning, however. "It is true that the health sector is beginning to wake up to this," said Hugh Montgomery, director of UCL’s Institute for Human Health and Performance. He cited the UK’s Royal College of Physicians, whose president has made climate change "pretty much its number one priority".
Anthony Costello, director of UCL’s Institute for Global Health, said that helping to write the report had been a personal wake-up call. "Eighteen months ago, I felt there were other priorities," he said. "I thought infant deaths were a much more immediate risk to the developing countries I visited." The report alerted him up to the fact that the world is facing a global crisis. "I want to retain some optimism. If we do act now, we can hold back this crisis."
The doctors and researchers listed shortages of water and food, along with war and ecological collapse, as the most pressing health threats posed by climate change. The message does not appear to have filtered through to the family doctors and health policy-makers whose job is to save lives.
"Think of the average general practitioner," said Mark Maslin, a climatologist at UCL. Between short appointments and struggling to keep up with medical journals, they have little time to factor climate change into their long list of responsibilities.
"This report says the medical profession has to wake up," said Maslin. "Pulling our hair out, saying we’re all going to die horribly does not save lives."
The UK’s Royal College of Physicians is cited by Hugh Montgomery to ______.
选项
A、wake up people to pay close attention to climate change
B、prove that people was turning their attention to climate change
C、praise the president of that college who was very far-sighted
D、show that people had focused on climate change long before
答案
B
解析
该段最后一句提到该学院的校长将气候变化视为“头号考虑对象”(number one priority),证明他们对climate change的重视。这与该段第1句提到的医生们认为the tide was turning(其中the tide指第3段提到的climate change被医学界忽视的问题)相吻合,故可确定这个例子是为了说明the tide is turning这一主题的,B与此相符。故为答案。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/Yoq7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Classmates.B、Patientanddoctor.C、Studentandteacher.D、Colleagues.B由关键词“肠胃感染”、“测量体温和血压”和男士所说的“频繁去厕所”,推断谈话双方为病人和医生,选B。
It’sdifficulttoimaginetheseaeverrunningoutoffish.It’ssovast,sodeep,so【B1】______.Unfortunately,it’snotbottoml
A、Hedidn’tkillhimselfbecauseofhisfriends.B、Heremainedsingleallhislife.C、Hewasalwaysnoteasytobewith.D、Heha
IntheAmericanfamilythehusbandandwifeusuallyshareimportantdecision-making.Whenthechildrenareoldenough,theytake
A、Dosomethingspecial.B、Writecertainbooks.C、Gotravelingforarest.D、Stayathome.D
A、Hewillfurtherexaminethecauseoftheproblem.B、Hewillensurethequalityofthemushrooms.C、Hewilltakeactiontochan
EveryonereadssomethingaboutSherlockHolmes,whoisoneoftheworld’sgreatestdetectives.Theinventor,SirArthurIgnatius
Graduatingseniorsmayfacehigherriskforjobburnout(筋疲力尽,枯竭)thantheirparents’generation,saybusinessandcareerexperts.
QuickChangeinStrategyforaBooksellerInthemovieYou’veGotMail,TomHanksplayedtheaggressivebig-boxretailerJoe
随机试题
Whenanynon-humanorganistransplantedintoaperson,thebodyimmediatelyrecognizeditas______.
以下哪一事件不是急性中毒事件
男,35岁。左下颌第三磨牙区疼痛5周,左侧咬肌区肿痛4周,切开见大量黄色黏稠脓液,X线片可见左侧下颌角区骨质疏松最可能的感染细菌是
组成混凝土的主要材料有()。
常用的反映失业程度的指标有()
梦魇是学前儿童中较为多见的一种睡眠障碍。()
同样走100米,小明要走180步,父亲要走120步。父子同时同方向从同一地点出发,如果每走一步所用的时间相同,那么父亲走出450米后往回走,还要走多少步才能遇到小明?
一台交换机具有24个10/100Mbps全双工端口和2个1000Mbps全双工端口,如果所有端口都工作在全双工状态,那么该交换机总带宽为()。
JacksonNathan
A、Makinganappointmentwiththedentist.B、Removingtoothcheckingfromtheman’sschedule.C、Havinghistoothcheckedrightaw
最新回复
(
0
)