首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Sometime in the middle of the 15th century, a well-to-do merchant from London buried more than 6,700 gold and silver coins on a
Sometime in the middle of the 15th century, a well-to-do merchant from London buried more than 6,700 gold and silver coins on a
admin
2016-10-19
111
问题
Sometime in the middle of the 15th century, a well-to-do merchant from London buried more than 6,700 gold and silver coins on a sloping hillside in Surrey. He was fleeing the War of the Roses and planned to return during better times. But he never did. The coins lay undisturbed until one September evening in 1990, when local resident Roger Mintey chanced upon them with a metal detector, a device used to determine the presence of metals. Mintey’s find—much of which now sits in the British Museum—earned him roughly $350,000, enough to quit his job with a small manufacturer and spend more time pursuing lost treasure.
But digging up the past is controversial in Britain. In many European countries, metal detecto-rists, or people using metal detectors, face tough regulations. In the U. K., however, officials introduced a scheme in 1997 encouraging hobbyists to report their discoveries(except for those falling under the definition of treasure, like Mintey’s find, which they are required to report)—but allowing them to keep what they find, or receive a reward. Last year, a hidden store was uncovered in a field outside Birmingham. It consists of more than 1,500 gold and silver objects from the seventh century and was valued at more than $4.5 million. While local museums hurry to raise enough money to keep the find off the open market, it sits in limbo, owned by the Crown but facing claims by the landowner and the metal detectorist who found it.
The find marks the latest battleground in the increasingly heated conflict between the country’s 10,000-20,000 metal detectorists and the museum workers determined to protect its precious old objects. Supporters say the scheme stems the loss of valuable information about precious old objects, while opponents argue that metal detectorists don’t report everything.
The debate centers on the larger question of who owns the past. "There’s been a slow move over the centuries that precious old things belong to us all," says Professor Christopher Chippindale of Cambridge University. But in Britain at least, the temptation of buried treasure could change all that.
What do we know about Roger Mintey?
选项
A、He produces metal detectors.
B、He owns a manufacturing firm.
C、He works for the British Museum.
D、He seeks buried treasure as a hobby.
答案
D
解析
推断题。由文章第一段可知,Mintey只是使用金属探测器发现了金币,并不是他发明了金属探测器,故A不正确。由第一段最后一句可知,Mintey是在一家工厂工作,并不是拥有一家工厂,故B、C不正确。从文章第一段最后两句可知,Roger Mintey是偶然间用金属探测器发现的并且他在一家小工厂工作,第二段第三句也提到政府鼓励爱好者上报他们的发现,并举了Mintey的例子,由此可推断Mintey只是将此作为爱好,故选D。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/QhVd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Readthefollowingparagraphsinwhichfivepeopletalkabouthightechnology.Forquestions61to65,matchthenameofeachsp
Readthefollowingparagraphsinwhichfivepeopletalkabouthightechnology.Forquestions61to65,matchthenameofeachsp
Thewholesubjectofchildren’sthinkingisafascinatingone.Howdotheirmindswork?Exactlywhattakes【C1】______whentheyle
Wheredoestheconversationprobablytakeplace?
Whatwillthewomanprobablydo?
Writealetterofcomplaint.Thecompanyforwhichyouworkplacesanorderforphotographicpaperandchemicals;however,thec
Manypeople,particularlyrecentcollegegraduates,dreamingofowningtheirownbusinesses.Althoughsuchventuresareoftenex
WhatisProfessorEdwardJohnsonsometimescalledbyhisstudents?
ThenumberofspeakersofEnglishinShakespeare’stimeisestimatedtohavebeenaboutfivemillion.Todayitisestimatedthat
Intheearly1950s,myfatherquithisjobtostarthisowncompany.However,hegotaheartattackandwassenttohospital.Af
随机试题
Hismannerwas________offendeveryonewhohemet.
以下哪种方法对慢性胃炎的分型意义不大
男性,35岁,急性阑尾炎穿孔,弥漫性腹膜炎手术后6天,腹部持续性胀痛不适,伴少量呕吐,停止排气排便。体格检查:全腹膨胀伴不固定压痛,肠鸣音未闻及,腹部X线平片见全腹小肠结肠均匀地充气扩张。
【背景资料】某工程公司中标承包一城市道路施工项目,道路总长15km,其中包括一段燃气管线的敷设。工程建设工期很紧。为抓紧时间,该公司很快组成项目经理部,项目部进行了临建。项目部拿到设计院提供的设计施工图决定立即开始施工,监理工程师尚未到场。开工后
甲市税务机关在对车辆进行普查时,发现李某有一辆挂乙市临时牌照的小轿车(未按规定缴税,且不能向甲市税务机关提供购车发票和有关购车证明资料),临时牌照已经超过限定日期30天。已知:国家税务总局核定的同类型小轿车的最低计税价格为12万元,李某回到乙市向乙市税务机
下列关于同一财产向两个以上债权人抵押的,变卖所得价款清偿债权的说法不正确的是()。
甲向乙借款50万元,约定以甲的A幢房屋抵押给乙,双方为此签订了抵押合同,但在抵押登记时,登记为以甲的B幢房屋抵押给乙。后甲未能按约还款,乙欲行使抵押权。根据《物权法》的规定,下列关于乙行使抵押权的表述中,正确的是()。
财务杠杆,是指由于固定财务费用的存在而导致普通股每股利润变动率大于息税前利润变动率的杠杆效应。只要在企业的筹资方式中有固定财务费用支出的债务,就会存在财务杠杆效应,财务杠杆会加大财务风险,企业负债比重越大,财务杠杆效应越强,财务风险越大。()
The purpose of(66)is to enlarge the(67), the set of addresses a program can utilize. For example, it might contain twice as man
Therewasaknockatthedoor.Itwasthesecondtimesomeone______methatevening.
最新回复
(
0
)