首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If the Europeans thought a drought—a long period of dry weather-—was something that happened only in Africa, they know better no
If the Europeans thought a drought—a long period of dry weather-—was something that happened only in Africa, they know better no
admin
2012-09-11
67
问题
If the Europeans thought a drought—a long period of dry weather-—was something that happened only in Africa, they know better now. After four years of below-normal rainfall (in some cases only 10 percent of the annual average), vast areas of France, Spain, Portugal, Belgium, Britain and Ireland are dry and barren (贫瘠). Water is so low in the canals of northern France that waterway traffic is forbidden except on weekends. Oyster (牡蛎) grows in Brittany report a 30 percent drop in production because of the loss of fresh water in local rivers necessary for oyster breeding. In southeastern England, the rolling green hills of Kent have turned so brown that officials have been weighing plans to pipe in water from Wales. In Portugal, farmers in the southern Alentejo region have held prayer meeting for rain—so far, in vain.
Governments in drought-spread countries are taking severe measures. Authorities in hard-hit areas of France have banned washing cars and watering lawns. In Britain, water will soon be metered, like gas and electricity. "The English have always taken water for granted," says Graham Warren, a spokesman of Britain’s National Rivers Authority. "Now they’re putting a price on it. " Even a sudden end to the drought would not end the misery in some areas. It will take several years of unusually heavy winter rain, the experts say, just to bring existing water reserves up to their normal levels.
Which of the following is the most appropriate title for the passage?
选项
A、Europe in Misery.
B、Drought Attacks Europe.
C、Be Economical with Water.
D、Europe, a Would-be Africa.
答案
B
解析
本题考查考生对全文意思的整体把握。文章第一段谈到干旱给欧洲带来的灾难,第二段谈到干旱的国家的政府采取的一些措施。因此文章的题目应当是:Drought Attacks Europe“干旱袭击欧洲”。B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/QbDO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Onlythoroughlyunpleasantpeopleleavethe______oftheirpicnicstospoiltheappearanceofthecountryside.
Afterthebigstormthepeopleontheshoreanxiously______thelakeforanysignoftheboat.
Youcouldalways______himtosettleanargument,nomatterwhatwasbeingdiscussed.
Thebridge______aftertheherowhogavehislifeforthecauseofthepeople.
Recentadvancesaredescribed______thecomputersystemforhighproductionapplication.
Greatwritersarethosewhonotonlyhavegreatthoughtsbutalsoexpressthesethoughtsinwordswhichappealpowerfullytoour
Duringanearthquake,thegreatpartofdamageandlossoflifehasbeen______collapseofbuildingsandtheeffectofrockslide
Becausehehatesdishonesty,heis______onhischildrenwhentheytelllies.
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthatisofferedthemandachildrarelydislikesfood【C1】_
LouisBrailledesignedaformofcommunicationenablingpeopleto______andpreservetheirthoughtsbyincorporatingaseriesof
随机试题
学习动机是推动学生进行学习活动的内在原因,是激励、指引学生学习的强大动力,有高尚和低级之分,其划分标准是学习动机的()
下列关于涉及人休的临床医学研究说法正确的是
患者,男,21岁。一周内多次有癫痫症状,收治入院。疑为脑部寄生虫感染,以下寄生虫中不会在脑脊液中检出的是
患者男,36岁。农民,尿毒症晚期,因无法承担高额的治疗费用欲放弃治疗,护士长发动全体护士为其捐款,此举动护士承担的主要角色是
建设程序,是指()在整个建设过程中,各项工作()的先后顺序。
某种既定的资源配置状态中,帕累托最优状态是指()。
提单按收货人栏的填写方式如何划分?分别指什么?
行业收入差异反映了行业壁垒的存在,其给予社会的直接影响就是个人的价值可能是无用的。在市场经济社会,最有价值的本是人才,一个人只要有能力,在不同行业都应该能够得到社会的承认,但是在行业壁垒存在的现实中,个人的价值让位于行业的价值,个人的价值由行业的价值体现,
根据我国现行宪法和法律,以下可以具有中国国籍的是:
设有以下语句typedefstructTT{charc;inta[4];}CIN;则下面叙述中正确的是
最新回复
(
0
)