首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
George Daniels lives in London. He is a watchmaker. His work continues the【B1】_______ of the English watchmakers of the 18th and
George Daniels lives in London. He is a watchmaker. His work continues the【B1】_______ of the English watchmakers of the 18th and
admin
2015-04-16
49
问题
George Daniels lives in London. He is a watchmaker. His work continues the【B1】_______ of the English watchmakers of the 18th and 19th centuries. Today that【B2】_______ is almost dead. Daniels is the only man in the world who【B3】_______ his own watches, makes all the parts himself, and then puts them together. A Daniels watch is the product of his hands【B4】_______. One of his watches, which is now in an American museum, took 3,500 hours to【B5】_______. He usually makes one watch a year. Each one is written “Daniels, London”, and costs about $10,000. Of course, they are not【B6】_______ watches—they are very beautiful and will【B7】_______ at least three centuries. George Daniels has always been fascinated by clocks and watches. When he was five, he used to take his father’s clock to pieces, and put it back together again. At school he used to repair the teacher’s watches. When he was in the army, he repaired watches in his【B8】_______. After he had left the army, he became a professional watch-repair. Then from 1958 to 1968, he restored antique watches, and finally began making his own watches. He is now【B9】_______ famous and many people would like him to make watches for them. Most of them will be【B10】_______, he chooses his customers very carefully indeed. “It must be someone who understands the subject.” He says, “Not someone who will leave the watch in the drawer only to show it to dinner guests.”
【B7】
George Daniels lives in London. He is a watchmaker. His work continues the (1) tradition of the English watchmakers of the 18th and 19th centuries. Today that (2) practice is almost dead. Daniels is the only man in the world who (3) designs his own watches, makes all the parts himself, and then puts them together. A Daniels watch is the product of his hands (4) alone. One of his watches, which is now in an American museum, took 3,500 hours to (5) complete. He usually makes one watch a year. Each one is written “Daniels, London”, and costs about $10,000. Of course, they are not (6) ordinary watches—they are very beautiful and will (7) last at least three centuries. George Daniels has always been fascinated by clocks and watches. When he was five, he used to take his father’s clock to pieces, and put it back together again. At school he used to repair the teacher’s watches. When he was in the army, he repaired watches in his (8) spare time. After he had left the army, he became a professional watch-repair. Then from 1958 to 1968, he restored antique watches, and finally began making his own watches. He is now (9) internationally famous and many people would like him to make watches for them. Most of them will be (10) disappointed, he chooses his customers very carefully indeed. “It must be someone who understands the subject.” He says, “Not someone who will leave the watch in the drawer only to show it to dinner guests.”
选项
答案
last
解析
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/O1l7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
TheArtofFriendshipA)OneeveningafewyearsagoIfoundmyselfinananxiety.Nothingwasreallywrong—myfamilyandIwer
A、Apoliceman.B、Mr.Blake’soldfriend.C、Aprisonofficial.D、Arunawaycriminal.D细节题。文章第二段提到,Blake先生从和中年男子的谈话中得知,这人是一个越狱的逃犯。
A、TheyallowedhimtocometoEnglandimmediately.B、Theythoughtheshouldgoabroadasachild.C、Theywerereluctantuntilth
SomeyearsagoIwasofferedawritingassignmentthatwouldrequirethreemonthsoftravelthroughEurope.[hadbeenabroadaco
SomeyearsagoIwasofferedawritingassignmentthatwouldrequirethreemonthsoftravelthroughEurope.[hadbeenabroadaco
I’vebeenwritingformostofmylife.ThebookWritingWithoutTeachersintroducedmetoonedistinctionandonepracticethat
A、Approachestogetabetternight’ssleep.B、Theharmoflackofsleep.C、Effectsofmoderntechnologyonsleep.D、Benefitsof
Therewasatimewhenanypersonalinformationthatwasgatheredaboutuswastypedonapieceofpaperand【B1】______inafilec
Stilettoheelscouldbebannedfromtheworkplacebecauseofhealthandsafetyreasons,accordingtoBritishTradeUnionbosses.
A、Talkingabouttheirhouse.B、Lookingforaplacetolivein.C、Walkingonthecampus.D、Readinganewspaper.B由对话中女士提到的adfor
随机试题
桃核承气汤的组成药物中,含有
房屋权属证书遗失的,权利人应当及时登报声明作废,并向登记机关申请补发,登记机关应当作出补发公告,经()个月无异议的方可予以补发房屋权属证书。
下列工作流程组织中,属于管理工作流程组织的有()。
除了局域网络和广域网络之外,还有一种叫“城域网”。城域网介于局域网和广域网之间,作用距离可达到几十甚至100千米左右,常用于组建银行、税务、公司或其他公共事业网络。()
()证券组合的投资者很少会购买分红的普通股。
某施工企业年初向银行贷款流动资金100万元,按季计算并支付利息,季度利率2%,则一年支付的利息总和为()万元。
摄入性会谈的工作程序包括()。
全语言教育
某研究人员发现,举重运动员的体重与他能举起的重量之间的相关系数为0.6,则()。
Everyonethinkstheskirt______youwell.
最新回复
(
0
)