首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
If you watched a certain swimmer’s Rio Games debut on Sunday night, when he propelled the United States 4×100-meter relay team t
If you watched a certain swimmer’s Rio Games debut on Sunday night, when he propelled the United States 4×100-meter relay team t
admin
2018-12-01
52
问题
If you watched a certain swimmer’s Rio Games debut on Sunday night, when he propelled the United States 4×100-meter relay team to a gold medal, you know the answer: Michael Phelps. While it may look like the athletes have been in a bar fight, the purple dots actually are signs of "cupping," an ancient Chinese healing practice that is experiencing an Olympic moment.
In cupping, practitioners of the healing technique—or sometimes the athletes themselves— place specialized cups on the skin. Then they use either heat or an air pump to create suction between the cup and the skin, pulling the skin slightly up and away from the underlying muscles. The suction typically lasts for only a few minutes, but it’s enough time to cause the capillaries just beneath the surface to rupture, creating the circular, eye-catching bruises that have been so visible on Phelps as well as members of the United States men’s gymnastics team.
Physiologically, cupping is thought to draw blood to the affected area, reducing soreness and speeding healing of overworked muscles. Athletes who use it swear by it, saying it keeps them injury free and speeds recovery. Phelps posted an Instagram photo showing himself stretched on a table as his Olympic swimming teammate Allison Schmitt placed several cups along the back of his thighs. "Thanks for my cupping today!" he wrote.
While there’s no question that many athletes, coaches and trainers believe in the treatment, there’s not much science to determine whether cupping offers a real physiological benefit or whether the athletes simply are enjoying a placebo effect. "A placebo effect is present in all treatments, and I am sure that it is substantial in the case of cupping as well," said Leonid Kalichman, a senior lecturer at Ben-Gurion University of the Negev in Israel. "A patient can feel the treatment and has marks after it, and this can contribute to a placebo effect."
One 2012 study of 61 people with chronic neck pain compared cupping to a technique called progressive muscle relaxation, or PMR, during which a patient deliberately tenses his muscles and then focuses on relaxing them. About half the patients used cupping while the other half used PMR. Both patient groups reported similar reductions in pain after 12 weeks of treatment. Notably, the patients who had used cupping scored higher on measurements of well-being and felt less pain when pressure was applied to the area. Even so, the researchers noted that more study is needed to determine the potential benefits of cupping.
From the study, we know that compared with progressive muscle relaxation(PMR), cupping______.
选项
A、has more potential benefits for health
B、needs more time of treatment
C、is more popular among people
D、is more effective for people with chronic neck pain
答案
D
解析
细节题。根据题干关键词定位到文章第五段。根据该段倒数第二句“值得注意的 是,采用拔罐疗法的患者对自己健康状况的评分更高,脖颈受压时感到的疼痛更轻”可 知,D项“对患有慢性颈痛的人更有效”符合文意,为正确答案。A项与该段末句“需要更 多研究来确定拔罐的潜在益处”不符。B项“需要更多的治疗时间”和C项“更受欢迎”在 文中并没有提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/Jl6Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Willrobotstakeovertheworkforce?Andiftheydo,whatjobswillbeleftforushumans?Manydiscussionstakea【C1】______
Willrobotstakeovertheworkforce?Andiftheydo,whatjobswillbeleftforushumans?Manydiscussionstakea【C1】______
Willrobotstakeovertheworkforce?Andiftheydo,whatjobswillbeleftforushumans?Manydiscussionstakea【C1】______
Willrobotstakeovertheworkforce?Andiftheydo,whatjobswillbeleftforushumans?Manydiscussionstakea【C1】______
Willrobotstakeovertheworkforce?Andiftheydo,whatjobswillbeleftforushumans?Manydiscussionstakea【C1】______
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewplay?Soonafteranevent【C1】______,newspapersar
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewplay?Soonafteranevent【C1】______,newspapersar
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewplay?Soonafteranevent【C1】______,newspapersar
AmazontodayunveiledDashButtons,aneasywayforcustomersto【C1】______selectbulkgoods【C2】______aninternet-connectedbut
AmazontodayunveiledDashButtons,aneasywayforcustomersto【C1】______selectbulkgoods【C2】______aninternet-connectedbut
随机试题
企业的下列支出,在计算应纳税所得额时,准予从应税收入中直接扣除的有()。
A.死亡后1~3小时出现B.死亡后2~4小时出现C.死亡后6~8小时出现D.死亡后8~10小时出现E.死亡后24小时出现尸斑
某女25岁,妊娠3个月,确诊为恶性疟疾,应选用
老年肾虚,大便秘结,小便清长,头目眩晕,腰膝痰软者,治疗应选用()
甲深夜盗窃5万元财物,在离现场1公里的偏僻路段遇到乙。乙见甲形迹可疑,紧拽住甲,要甲给5000元才能走,否则就报警。甲见无法脱身,顺手一拳打中乙左眼,致其眼部受到轻伤,甲乘机离去。关于甲伤害乙的行为定性,下列哪一选项是正确的?(2014年试卷二第8题)
下列选项中不是期货市场的基本功能的是()。
纵向工作扩大化的主要内容是()。
材料:有位教师在带领幼儿散步时,听到几个孩子作如下的对话:甲:嘿,告诉你,小慧的爸爸妈妈是瞎子。乙:他们上街要用棍子。甲回头去问小慧:你爸爸妈妈是不是瞎子?慧:不是瞎子,是盲人。甲、乙:是瞎子,就是瞎子。慧:不是瞎子,是盲人,就是盲人。这时好
()对于心脏相当于资源对于()
WithhispoorEnglish,heevencannotgethisideasacross,______exertanyessentialeffectonothers.
最新回复
(
0
)