首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Editorials. B、Entertainment supplements. C、Weather reports. D、Local, regional, and international news. B录音中提到“…an enlarged Sun
A、Editorials. B、Entertainment supplements. C、Weather reports. D、Local, regional, and international news. B录音中提到“…an enlarged Sun
admin
2009-09-12
57
问题
In the modern world, it is important to be well-informed. Success in many fields depends on getting the latest information. To keep up with what is happening in the world, well-informed people read newspapers and news magazines. They listen to the news on the radio and they watch it on television. Owners of home computers can even receive their news directly from the wire services--news agencies that supply newspapers, magazines, radio and television with news reports through special telephone links.
Most people read newspapers for the news of the day. The typical daily newspaper contains articles about local, regional, national, and international news, as well as sports news, weather reports, editorials, and other features. In large cities, newspaper readers can often choose between a "morning paper" distributed early in the morning and an "evening paper" distributed at the end of the workday. Most American newspapers also publish an enlarged Sunday edition containing articles about the news of the day and of the week, plus a number of entertainment and advertising supplements. Daily newspapers are designed to be read quickly by busy people looking for specific information. The Sunday papers, on the other hand, are intended to entertain as well as inform, and they tend to be read leisurely by all members of the family. Other types of newspapers include campus newspapers, written by students at universities, and weekly newspapers, usually intended for a specific audience.
Which of the following is NOT included in a typical daily news paper?
选项
A、Editorials.
B、Entertainment supplements.
C、Weather reports.
D、Local, regional, and international news.
答案
B
解析
录音中提到“…an enlarged Sunday edition containing...entertainments and advertising supplements.”,因此答案是B。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/JD37777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
FiveProblemsFinancialReformDoesn’tFixA)Thelegislationconcerningfinancialreformfocusesonhelpingregulatorsdete
A、India.B、Turkey.C、France.D、Germany.C原文中提到,罗马教皇格利高里十三世于1582年下令用新的日历替换旧的罗马儒略历,新日历提倡在1月1日庆祝新年。同年,法国采用了改革后的日历,将新年定在J月1日。因此答案为C。
A、Theeditors.B、Thereaders.C、Themedia.D、Thegovernments.B原文中提到,主流媒体的评论家们会辩解说这个问题早在人们上网获取信息之前就已经存在了。那么当下来决定什么是真实的并且对虚假信息进行明
A、Trytoavoidusingplasticbags.B、Avoidusingthingsthatcannotberecycled.C、Broadcasttheimportanceoftheenvironment.
Varietyisthespiceoflanguage.Thewordslistedinthisbookarenotintendedtoreplacethosethatmostpeopleusemostoft
Forhundredsofmillionsofyears,turtles(海龟)havestruggledoutoftheseatolaytheireggsonsandybeaches,longbeforeth
Formuchofthepastdecade,AmericanandBritishscientistshavebeenannoyedbythephenomenonknownastheFrenchParadox.Nu
A)Dinosaurs,StarWars,trainschedules,Disneyprincesses,maps,LEGO—subjectssuchasthesecanbecomeall-consumingpassions
Bornfromtheaccessibilityofmassairtravel,moderninternationaltourismhasbeenpopularizedas"holiday-making"inregions
WhatisthemoststrikingfeatureoftheUniversityofPhoenix?Accordingtothepassage,distancelearningisbasicallycharac
随机试题
简述提起学生申诉需要符合的条件。
水硬度指
汗出恶风,稍劳尤甚,易于感冒,体倦乏力,面色少华,脉细弱,苔薄白,治宜蒸蒸汗出,面赤烘热,烦躁,口苦,小便色黄,舌苔薄黄,脉象弦数,治宜
税收是凭借( )取得财政收入的一种形式。
皇权是一种象征性的权威,是确保政府决策正常化和社会秩序稳定化的_________性力量。从这个意义上来说,皇权的存在并不影响民主政治的发展,相反,如果协调得当,皇权甚至会成为民主政治的________力量。依次填入横线部分最恰当的一项是()。
教授:如果父母都是O型血,其子女的血型也只能是O型,这是遗传规律。学生:这不是真的,我的父亲是B型血,而我则是O型血。学生最有可能把教授的陈述理解为:
根据《合同法》的有关规定,下列关于定金和违约金的表述,正确的有()。
1945年8月25日,中共中央在对时局的宣言中明确提出的口号是()
BecauseJenkinsneither______nordefendseithermanagementorthestrikingworkers,bothaidesadmirehisjournalistic______.
Shestayedathomeduringthewholesummervacation______shecouldlookafterheroldgrandmother.
最新回复
(
0
)