首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Mireille Guiliano, a champagne company executive, captured the attention of frustrated dieters with her joy of life in the 2005
Mireille Guiliano, a champagne company executive, captured the attention of frustrated dieters with her joy of life in the 2005
admin
2021-01-06
54
问题
Mireille Guiliano, a champagne company executive, captured the attention of frustrated dieters with her joy of life in the 2005 best seller, French Women Don’ t Get Fat.
She called it "the ultimate non-diet book" and offered no advice on counting calories, or fat grams. Instead, the simple message was this: Eat three meals a day, keep the portions small, use lots of seasonal fruits and vegetables, drink plenty of water, savor wine, walk everywhere and allow yourself occasional treats.
She says her advice is " not a quick fix. These are changes you have to make in your life, and you don’ t have to be French to do it. "
Guiliano says some of her Parisian friends were angry with her for giving away their secrets for remaining svelte. But she wants others to discover the pleasures of eating and cooking so that they too can be Slender.
She knows what it feels like to be overweight. She gained 20 pounds in her teens when she was an exchange student in the USA. After she returned home, her doctor encouraged her to go back to the traditional French way of living. When she did, her weight melted off without dieting and with little effort. She has kept it off for 30 years.
In her view, too many people around the world are eating carelessly. Just the other day she saw a woman on the subway in New York swallowing down a large piece of bread and drinking coffee. Many people are falling into "the 21st-century trap. We have crazy lives-rush, rush, rush. We are surrounded with food everywhere," Guiliano says.
There’ s a payoff to eating more mindfully. One female reader lost 10 pounds after she began sitting down for her meals, eating more slowly, focusing, chewing well and savoring her food, Guiliano says.
It’ s easier to eat healthfully if you cook at home, she says. But cooking is a casualty of this time-pressed society, and many Americans aren’ t comfortable in the kitchen, she says. " In France, cooking is an act of love, and it’ s very sensual. People here see cooking as a chore. For me, cooking is relaxing. "
Still, as an executive with a busy schedule, she doesn’ t want to spend two hours preparing a meal. "You can make a delicious meal in 30 minutes. " Good recipes don’t have to have "25 ingredients , use four pieces of equipment and take three hours to make," she says.
It’ s a matter of planning and organizing. The key is to use fresh, seasonal ingredients so that everything has plenty of flavor. When meals are full of flavor—and not laden with artificial ingredients—" it’ s easier to be content with less. "
Which of the following statements would Mireille Guiliano support?
选项
A、more fruit and less wine make a healthier diet
B、more and more people want to cook and eat at home
C、dieters should pay more attention to calories and fat grams
D、people don’ t need to force themselves automatically to follow the book
答案
D
解析
本题可用排除法。第二段第三行提到“savor wine”,她还是提议喝调味酒的,所以A项错误。第二段第一句提到,“她把她的书称作‘终极非节食书’,并且不建议计算卡路里或者脂肪量”,所以C项错误。第八段第二行提到“许多美国人在厨房感到不舒服”,可见他们并不愿意在家做饭,所以B项也是错误的。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/Hx1Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Peoplethinkingabouttheoriginoflanguageforthefirsttimeusuallyarriveattheconclusionthatitdevelopedgraduallyas
Peoplethinkingabouttheoriginoflanguageforthefirsttimeusuallyarriveattheconclusionthatitdevelopedgraduallyas
Publicimagereferstohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers,andstockholders,bythefinancialcommunity,bythe
Publicimagereferstohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers,andstockholders,bythefinancialcommunity,bythe
Nearlytwo-thirdsofbusinessesintheUKwanttorecruitstaffwithforeignlanguageskills.Frenchisstillthemosthighlypr
ThesuccessofAugustusowedmuchtothecharacterofRomantheorizingaboutthestate.TheRomansdidnotproduceambitiousblu
McDonald’s,Greggs,KFCandSubwayaretodaynamedasthemostlitteredbrandsinEnglandasKeepBritainTidycalledonfast-fo
PlayingorganizedsportsissuchacommonexperienceintheUnitedStatesthatmanychildrenandteenagerstakethemforgranted
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoeveryoneonamassbasisortofindthegiftedfewan
现代政府依赖专家人才——2000年英译汉及详解Governmentsthroughouttheworldactontheassumptionthatthewelfareoftheirpeopledependslargely
随机试题
以下不属于总监理工程师职责的是()。
最早正式使用“班级”一词的是著名教育家()
某高血压病人频繁呕吐伴有突然头痛,意识不清,脉搏、呼吸减慢,左右瞳孔明显不等大,你考虑()
A.内侧丘系B.下丘脑-神经垂体束C.中央导水管D.垂体门脉系统E.锥外系统
A.风寒袭肺咳嗽B.风热犯肺咳嗽C.燥邪伤肺咳嗽D.肾虚作喘E.痰热壅肺喘咳疏散风寒,宣肺止咳法可以治疗
下列高压设备,一般只在屋外使用的是()。
购买长期债券时,计入长期债券初始投资成本的债券费用摊销的时点是()。
2013年10月5日,北方公司与西方公司签订了—份销售合同,双方约定,2014年1月10日,北方公司应按每台3万元的价格向两方公司提供A商晶15台。20l3年12月31日,北方公司A商品的单位成本为2.4万元,数量为10台,其账而价值(成本)为24万元。2
由上至下,屋顶由()组成。
无论是在入境旅游还是在出境旅游中,导游人员的一项重要职责是宣传社会主义中国,但是需注意的问题是在宣传中()。
最新回复
(
0
)