首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the two decades between 1910 and 1930, over ten percent of the Black population of the United States left the South, where th
In the two decades between 1910 and 1930, over ten percent of the Black population of the United States left the South, where th
admin
2013-07-02
52
问题
In the two decades between 1910 and 1930, over ten percent of the Black population of the United States left the South, where the dominance of the Black population had been located, and migrated to northern states, with the largest number moving, it is claimed, between 1916 and 1918. It has been frequently assumed, but not proved, that the majority from rural areas and were motivated by two concurrent factors: the collapse of the cotton industry following the boll weevil(棉子象鼻虫)infestation, which began in 1898, and increased demand in the North for labor following the ceasing of European immigration caused by the outbreak of the First World War in 1914. This assumption has led to the conclusion that the migrants’ subsequent lack of economic mobility in the North is tied to rural background, a background that implies unfamiliarity with urban living and a lack of industrial skills.
But the question of who actually left the South has never been rigorously investigated. Although numerous investigations document an exodus(大批的离去)from rural southern areas to southern cities prior to the Great Migration, no one has considered whether the same migrants then moved on to northern cities. In 1910 over 600, 000 Black workers, or ten percent of the Black work force, reported themselves to be engaged in "manufacturing and mechanical pursuits", the federal census category roughly encompassing the entire industrial sector. The Great Migration could easily have been made up entirely of this group and their families. It is perhaps surprising to argue that an employed population could be lured to move, but an explanation lies in the labor conditions then prevalent in the South.
About thirty-five percent of the urban Black population in the South was engaged in skilled trades. Some were from the old artisan class of slavery — blacksmiths, masons(石匠), carpenters — which had a monopoly of certain trades, but they were gradually being pushed out by competition, mechanization, and times. The remaining sixty-five percent, more recently urbanized, worked in newly developed industries — tobacco, lumber, coal and iron manufacture, and railroads. Wages in the South, however, were low, and Black workers were aware, through labor recruiters and the Black press, that they could earn more even as unskilled workers in the North than they could as artisans in the South. After the boll weevil infestation, urban Black workers faced competition from the continuing influx of both Black and White rural workers, who were driven to undercut the wages formerly paid for industrial jobs. Thus, a move north would be seen as advantageous to a group that was already organized and steadily employed, and the easy conclusion tying their subsequent economic problems in the North to their rural background comes into question.
According to the passage, "a group that was already organized and steadily employed" refers to______.
选项
答案
urban Black workers in the South
解析
根据题干,找到原文第三段最后一句话,北移对于那些有组织并且得到稳定工作的集体来说是有利的,前一句中提到在棉子象鼻虫虫灾之后,城市的黑人工人面临来自不断涌入的黑人和白人乡村工人的竞争。所以a group that was already organized and steadily employed指的就是urban Black workers in the South。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/Fgn7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Decideforhimselfwhatisbest.B、Communicatehiscareerhopes.C、Stophinderinghisownprogress.D、Lookforanothercareer.
Hasyourchildcrackedabookthissummer?Althoughadultsoftenjumpatthechancetocatchupontheirreadingduringvaca
Livingstandardshavesoaredduringthe21stcentury,andeconomistsexpectthemtocontinuerisinginthedecadesahead.Doest
A、Itwasnotreallyamagazine.B、Itfeaturedavarietyofarticlesandstories.C、Itwaspraisedbyreadersofpoetry.D、Itwas
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【B1】______incertaindirectionsandextendsitinothers.Society【B
A、Thereisagreatdifferencebetweenreadingandlistening.B、Thereareeffectivewaystopracticetheproofreadingskill.C、Hi
Anexerciseprogramdesignedforyoungeradultsmaybeinappropriateforolderpersons,particularlyforpersonsoverage50.Sp
A、Collegeprofessors.B、Computerusers.C、Lonelypeople.D、Internetsurfers.C
A、Keeptheminfamily-baseddaycarecenters.B、Letthemstaywiththeirparentsorteachers.C、Askelderlyadultstoattendthe
A、Itemphasizestheimportanceofthecommunicationtolanguagelearning.B、Itdoesnotfeaturegrammaticalexplanationsandtra
随机试题
多尿是指24小时尿量超过
A.细菌-体外-基因突变B.哺乳动物细胞-体外-体细胞基因突变C.哺乳动物细胞-体外-体细胞染色体损伤D.哺乳动物-体内-体细胞染色体损伤E.哺乳动物-体内-性细胞染色体损伤Ames试验的特点符合
依据《建筑抗震设计规范》GB50011—2010,下列关于场地类别的叙述,哪些选项是正确的?
镀锌钢板及含有保护层的钢板的拼接,应采用咬接或(),且不得有十字形拼接缝。
甲乙双方的合同纠纷于2015年7月2日开庭仲裁,7月4日,经仲裁庭调解双方达成了调解协议,7月5日,仲裁庭根据调解协议制定了调解书,7月6日,调解书交由双方签收。根据我国《仲裁法》的有关规定,则下列说法正确的有()。
根据迁移的性质不同,学习迁移可以分为()。
【2014.辽宁鞍山】教师职业道德区别于其他职业道德的显著标志是()。
行政机关使用或者损毁扣押的财物.对当事人造成损失的,应当依法予以()。
IntheUnitedStatesalsothereweregreatchanges,thoughthecauseshereweredueonlyinparttothewar;theysprangmainly
Thestudentswerehavingaclassonacoldmorninginwinter.Theteacher(11)withhisbacktothefire.Hewantedtogive(12)
最新回复
(
0
)