首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The robots are coming. The second decades of the 21th century will see the rise of merchandized army that will revolutionize the
The robots are coming. The second decades of the 21th century will see the rise of merchandized army that will revolutionize the
admin
2017-11-20
55
问题
The robots are coming. The second decades of the 21th century will see the rise of merchandized army that will revolutionize the private and public life as radically as the internet and social media have shaken up the past ten years. Or so says Marina Gorbis, futurologist and head of Califor-nian think-tank the Institute for the Future (IFTF).
Gorbis says robots will increasingly dominate everything. Robots are likely to prompt a political storm to equal the row over immigration as they increasingly replace workers. But it’ s not bad news."When the IBM’s Deep Blue became the first computer to beat the chess grand master Gary Kasparov, as a person that’s it, computers are smarter than people," she says."
But it doesn’t mean that at all
. It seems they are processing things faster not that they are thinking better." Working together she believes robots and humans will be able to create a world of new possibilities impossible before our new industrial revolution.
Inevitably the rise of the robots will put people out of work. Gorbis believes that this and other trend will mean unemployment will remain around 10% in many parts of the developed world of the coming year.
We are in the transition. It is similar to when we mechanized agriculture. After that we went through a period of high unemployment as people transitioned to new kinds of jobs. People learn to do other things.
Robots get a bad press. With a few cute exceptions the robot has been an evil character in movies going back to Fritz Lang’s Metropolis in 1927. In Japan and Korea, where many of the great robot innovators are likely to come from, attitudes are more positive.
We too are likely to become more robotic, Gorbis believes. "We have been modifying ourselves with technology forever. We are going to see more of that. Sensors are going to on our bodies, in our bodies letting us and others know what we are doing, what is going on with our health. All kinds of applications we haven’t even thought of yet. But "with all information being bombarded at us it so no wonders that people worry," she said. "I feel paradoxical myself. Half time I feel really depressed when I look at say climate changed or the potential to misuse technology." So the technology needs an easy access to the right guide of humans.
The first two sentences in Paragraph 4 implies______.
选项
A、robots will compete for jobs with people
B、the unemployment rate will keep steady in the future
C、we can’ t adapt to the coming industrial age
D、high unemployment will soon be over
答案
D
解析
根据题干关键词定位到文章第四段。文章提到农业在机械化的过程中也经历 了一段高失业率时期,但是失业人口可以通过学习另谋生路。由此可以推断出D项“高失业 率很快就会结束”符合题意。A项“机器人将和人类竞争工作岗位”、B项“未来失业率将保 持稳定”和C项“我们无法适应即将到来的工业时代”均不符合题意,故选D。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/E7IZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Childrenidentify【C1】______aparen
TheU.S.systemofhighereducationiswidelyconsideredtheworld’sbest.Acollegeeducation【C1】______substantialbenefits—abo
TheU.S.systemofhighereducationiswidelyconsideredtheworld’sbest.Acollegeeducation【C1】______substantialbenefits—abo
Asimpleideasupportsscience:"trust,butverify".Resultsshouldalwaysbe【C1】______tochallengefromexperiment.Thatsimple
Peopleusedtothinkthatlearningtwolanguagescreatedconfusioninthemind.Far【C1】______itwasthought,togetonerightth
Peopleusedtothinkthatlearningtwolanguagescreatedconfusioninthemind.Far【C1】______itwasthought,togetonerightth
Fordecadesthemarketforexpensiveheadphoneswasmainlylimitedtohi-fifans.But【C1】______theboxystereosysteminthecor
TheTerm"CYBERSPACE"wascoinedbyWilliamGibson,ascience-fictionwriter.InthebookMr.Gibsondescribescyberspaceas"a
OnthenorthbankoftheOhioriversitsEvansville,Ind.,homeofDavidWilliams,52,andofariverboatcasino(aplacewhereg
OnthenorthbankoftheOhioriversitsEvansville,Ind.,homeofDavidWilliams,52,andofariverboatcasino(aplacewhereg
随机试题
以下物质中,一旦误服后,尚无特效解救药物的是
A.AFP<20μg/LB.AFP>100μg/LC.AFP>200μg/L持续6周D.AFP>200μg/L持续8周E.AFP>500μg/L持续2周胆管细胞癌
决策树法的优点有()。
下列各项中属于上市公司年度报告应披露的重要事项的有()。
甲公司拟新建一个化工项目。经过可行性研究,该项目预计净现值为420万元,内部收益率为13%。甲公司进一步分析初始投资、建设期及寿命期的变动对该项目预计净现值的影响及影响程度。甲公司风险管理技术与方法是()。
甲、乙两名运动员在400米的环形跑道上练习跑步,甲出发1分钟后乙同向出发,乙出发2分钟后第一次追上甲,又过了8分钟,乙第二次追上甲,此时乙比甲多跑了250米,问两人出发地相隔多少米?()
《授权法》
以下程序运行后,输出结果为______。main(){inta[2][3]={1,3,5,7,9,11},*s[2],**pp,*p;s[0]=a[0],s[1]=a[1];pp=s;p=(int*
June15,2007—Poordad.Hejustcan’tgetanyrespect.ManyofusthrowmoneyaroundonMother’sDaylikeastarletonashoppin
TheEnglish(36)______settlementsinNorthAmericabeganinthe17thcenturywhenWesternEuropewas(37)______greatchanges.
最新回复
(
0
)