首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Life is a lot easier. B、There are fewer dangers. C、Most people do not have to hunt for food. D、There is more excitement. D细节题。
A、Life is a lot easier. B、There are fewer dangers. C、Most people do not have to hunt for food. D、There is more excitement. D细节题。
admin
2014-11-27
38
问题
Human beings have lived on this earth for at least two million years. For most of that time people did not live in towns. Sometimes they used to camp in caves. Sometimes they used to build camps in the forest or on open ground. These camps were just groups of simple houses that were made of branches and leaves or grass.
Only about thirty people lived in each camp. The men used to go hunting while the women and children collected food from the trees and other plants around the camp. All the food was shared between everyone in the group. After a few weeks they moved to another place in order to find more food there. It was a simple life, but people had to be clever. They had to make everything that they needed, and they had to know a lot about plants and animals. Man’ s body and brain were formed by his kind of life.
Nowadays a lot of people live in big towns and cities, and they work in offices and factories. Life is a lot easier than it was in the old days. There are fewer dangers, but there is less excitement. Most people do not have to hunt for food, but they have to stay in one place for most of their lives. They get some excitement from sport and films, but many of them feel that modern civilization is too unnatural. A few of them go looking for adventure—sailing round the world, climbing mountains, or exploring caves. Most people look forward to the holidays, because then they can enjoy a change. A lot of them go camping in the country, or by the sea. They try to get back to nature. They try to live as people did thousands of years ago. But they also take a lot of modern luxuries with them. Camping today is very different from camping in the old days.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. Which of the followings is not a material of which camps were made?
23. Why did people often move from one place to another in the old days?
24. Which of the followings is not an advantage of modern life?
25. Why do people go camping today?
选项
A、Life is a lot easier.
B、There are fewer dangers.
C、Most people do not have to hunt for food.
D、There is more excitement.
答案
D
解析
细节题。由Life is a lot easier than it was in the old days.和There are fewer dangers,but there is less ex-citement.以及Most people do not have to hunt for food…可知现代生活较之过去,生活更加轻松,危险更少,无需狩猎,排除的D是对原文的反义叙述。
转载请注明原文地址:https://www.kaotiyun.com/show/2km7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theywantedtoreservesomegoldandsilver.B、Therewasneitherenoughgoldnorenoughsilver.C、Newcoinswereeasiertobe
A、Thecostoftheire-textbooks.B、Theimprovedtechnology.C、Thealteringoftheirstudyhabits.D、Theconveniencefortheirus
Thecompanyhasdrawnuptheplan,______(准备做出一些让步).
A、Sheiseasilygotembarrassedandnervousinclass.B、Shereceivedapoorgradeinthepresentation.C、Shehadnotcompletedh
A、Stockbroker.B、Physicist.C、Mathematician.D、Economist.D事实细节题。对话开头男士问女士,作为一位经济学家,混沌理论对她的工作有什么影响。由此可知,女士是一位经济学家。
IntellectualPropertyA)Thephraseintellectualproperty(IP)referstothebundleoflegalrightsthatarisefromthecreativege
IntellectualPropertyA)Thephraseintellectualproperty(IP)referstothebundleoflegalrightsthatarisefromthecreativege
A、Itwillstaycloseduntilsummercomes.B、Itisbusyonlyinsummer.C、Itwillgobankrupt.D、Ithaslittlebusinessinthetr
A、She’slookingforwardtoherhistoryclass.B、She’ssurprisedhowtoughherreadingassignmentis.C、Shethinksthebookisto
Sharksarecompletelycolourblindandonlyseethingsclearlyiftheyaremostlylightordark,sowearingalightbluewet-sui
随机试题
背景某大型民航设计院通过公开投标方式中标某4D机场的航站楼工程建设,并与业主签订了工程总承包合同。由于工程总承包企业为设计单位,没有相应施工资质。因此,通过公开招标的方式选择有相应资质的施工总承包企业施工。业主单位根据国家规定聘请了施工监理单位。事件一。
克罗米酚的适应证为:________、________、________、________。
关于肾损伤患者进行非手术治疗的护理措施叙述不正确的是()。
在SE序列中,质子密度加权像是指
法是由国家强制力保证实施的行为规范的总称,决定其内容的是( )。
儿童少年发育的两个高峰分别为()。
张中行老人辞世已有好多天了,一直想写点什么纪念一下,可是又不知道如何下笔。不是我不知道写什么,而是老人给我们留下的需要我们思索的东西太多了。翻看老人留下的文章,(I)老人坎坷的一生,不能不掩卷叹息,原来人生就是这个样子。张中行,身后给予他的评价,已经至高至
silver-spoonkids
若级数收敛,则下述结论不成立的是()
FindingYourExcellence:BecomingWhoYouAre1.Be【T1】______Giveeffortand【T2】______towhatyouaredoingSeekdeeperandmor
最新回复
(
0
)